Hyppää sisältöön

Nenäpäivänä Yle Etelä-Savon toimituksen ovet avoinna: Lämpimästi tervetuloa!

Yle Etelä-Savon toimituksen väki avaa ovensa yleisölle Nenäpäivänä, perjantaina 8. marraskuuta. Avoimien ovien päivässä luvassa erilaista ohjelmaa, muun muassa bingoa, livemusiikkia ja onnenpyörän pyöritystä. Kaikki tuotto tilitetään hyväntekeväisyyteen.

Kuva: Yle

Nenäpäivänä perjantaina 8.11.2013 tehdään yhdessä hyväntekeväisyyttä Yle Etelä-Savon toimituksessa. Toimituksen ovet aukeavat kello 10 ja pysyvät avoinna aina kello 13 saakka.

Päivän aikana on mahdollisuus ostaa hernekeittoa ja lettuja, pyöräyttää onnenpyörää, mittauttaa kehonkoostumuksensa sekä nauttia livemusiikista. Musiikista vastaa Mikkelin ammattikorkeakoulun akustinen bändi.

Jos pelikättä kutittaa, on toimituksen tiloissa viritettynä bingokone ja hyväntekeväisyysbingoa voi pelata koko tapahtuman ajan. Toimituksen pihalle voi tulla myös ihmettelemään pelastusajoneuvoa sekä palomiehiä. Lapsille ja lapsenmielisille jaetaan Nenäpäivä-ilmapalloja. Kahvihampaan kolotuksesta pääsee myös helposti eroon, sillä toimituksessa on kahvitarjoilu.

Avoimien ovien päivässä tapaa myös toimituksen väkeä ja saa jättää juttuvinkkinsä!

Nenäpäivänä avoimien ovien päivässä kerätyt varat menevät pitkäkestoisten kehitystyöhankkeiden tukemiseen. Apua suunnataan etenkin lapsille ja heidän perheille.

Nenäpäivä-kampanjassa on mukana yhdeksän kotimaista järjestöä: Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi Säätiö, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK. Nenäpäivä-keräyksen tuotto jaetaan tasan järjestöjen kesken. Avustusvarat käytetään kehitysmaiden lasten koulutukseen ja terveydenhuoltoon sekä elinolojen parantamiseen.

.
.