1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. elokuvat

Lisää nimekkäitä tähtiä Big Game -suomalaiselokuvaan

Rare Exports -elokuvan ohjaajan, Jalmari Helanderin, uutuus, tekeillä oleva Big Game kiinnostaa nimekkäitä tähtiä. Pääosanesittäjä Samuel L. Jacksonin lisäksi elokuvaan on kiinnitetty muun muassa Täydellisistä naisista tuttu Felicity Huffman sekä Titanicissa ja Argo -elokuvassa näytellyt Victor Garber.

elokuvat
Onni Tommila ja Samuel L. Jackson.
Onni Tommila ja Samuel L. Jackson. Nordisk Film

Jalmari Helanderin ohjaama_n Big Game_ -elokuvan kuvaukset jatkuvat Saksassa. Kuvausten viimeisiksi viikoiksi paikalle saapuu kolme uutta nimekästä amerikkalaisnäyttelijää.

Elokuvassa CIA:n johtajaa näyttelevä Felicity Huffman on tuttu Transamerica -_elokuvasta sekä TV-sarjasta _Täydelliset naiset.

Victor Garber näyttelee_ Big Gamessa_ Yhdysvaltojen varapresidenttinä. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Titanicissa ja Argossa.

Ted Levine, elokuvassa kenraali Underwood, on tuttu elokuvista Uhrilampaat _ja _American Gangster.

Felicity Huffman ja Victor Garber.
Felicity Huffman ja Victor Garber.Yle Uutisgrafiikka; Peter Foley / EPA

Pääosanesittäjien Samuel L. Jacksonin ja Onni Tommilan lisäksi muissa rooleissa nähdään muun muassa Jim Broadbent(Iris, The Iron Lady) ja Ray Stevenson(Thor, G.I. Joe: Kosto).

Jalmari Helanderin ohjaaman ja Petri Jokirannan tuottaman toimintaelokuvan, Big Game, kuvaukset alkoivat 12. syyskuuta Saksassa.

Samuel L. Jackson näyttelee pääosassa Yhdysvaltain presidenttiä suomalaisen Onni Tommilan aisaparina. Tommila oli pääosassa myös Helanderin ja Jokirannan menetyselokuvassa Rare Exports.

Lue seuraavaksi