Kiusaamisesta syytetty kunnanhallituksen puheenjohtaja: "Törkeä väite"

Parikkalan kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Berg (kesk.) kiistää, että kunnassa olisi meneillä minkäänlaista prosessia, joka viittaisi työpaikkakiusaamiseen.

Kotimaa
Parikkalan kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Berg.

Itä-Savo -lehden saamien tietojen mukaan Parikkalan kunnanjohtaja Hans Olander olisi eroamassa työpaikkakiusaamisen vuoksi. Kiusaajaksi lehden nimettömät lähteet nimeävät kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Bergin (kesk.). Hänen toimintansa olisi viime kuukausina täyttänyt kiusaamisen tunnusmerkit.

Ylen tavoittama Berg ihmettelee koko asiaa.

- Ei tähän asiaan voi oikein tässä vaiheessa vastata mitään. Ihmettelen suuresti, että tällaisia juttuja lehdessä kirjoitellaan.

Ari Bergin mukaan kuntatyönantajan puolelta ei ole mitään sellaista asiaa vireillä, että kunnanjohtajan luottamus olisi kyseenalaistettu.

Kiusaamisväitteisiin ei ole Ari Bergin mukaan mitään konkreettista näyttöä, eikä kunnassa ole käynnissä mitään prosessia, joka viittaisi työpaikkakiusaamiseen.

Berg pitää väitettä perättömänä

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Berg ei osaa sanoa, mihin väitteet kiusaamisesta perustuvat, eikä halua ottaa niihin enempää kantaa.

Voiko joku asia Bergin ja Olanderin välillä vaikuttaa kiusaamiselta?

- Minulla ei ole mitään sellaista tiedossa, vakuuttaa Berg.

Ari Berg ei osaa vielä tässä vaiheessa sanoa, aikooko hän viedä asiaa eteenpäin itseensä kohdistuvien syytteiden osalta.

Parikkalan kunnanjohtaja Hans Olander on hakenut kunnanjohtajan paikkaa Lapinjärveltä. Bergin mukaan kunnanjohtaja on informoinut häntä asiasta.