Obilor jatkaa Rovaniemen palloseurassa

Rovaniemen Palloseura on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Faith Friday Obilorin kanssa. Obilor on pelannut puolustajana RoPS:ssa jo kaksi kautta.

urheilu
Rops Obilor
Rovaniemen Palloseuran Faith Obilor teki ottelun voittomaalin.Vesa Vaarama / Yle

Palloseura on jatkokauteen tyytyväinen, sillä taitonsa näyttänyttä pelaajaa tavoitteli useampi liigaseura.

- Kokoamme joukkuetta, jolla on kyky ja halu tehdä hieno tulos Veikkausliigakaudella 2014. Puolustuksen on pystyttävä riistoihin ja olen iloinen, että Faith Obilor haluaa edelleen jatkaa seurassamme. Mies on inhottava vastustaja ja siksi on myös erinomaista, että saan olla nyt juuri RoPSin valmentaja, sanoo valmentaja Juha Malinen.

Obilor on lukeutunut kahden kauden ajan RoPSissa ollessaan joukkueen tärkeimpiin pelaajiin. Palloseuran tiedotteen mukaan topparin pelipaikalla ahkeroiva nigerialainen on yhdessä Ndukaku Alisonin kanssa muodostanut Veikkausliigan yhden parhaimmista topparipareista menneellä kaudella.

Malinen haluaa että koko joukkue ottaa Obilorista mallia.

- Arvostan Obilorin räväkkyyttä, kovuutta ja rohkeutta; ne ovat ominaisuuksia, joita pitää näkyä koko joukkueessa tulevalla kaudella. Obilor on ollut monen valmentajan toivelistalla, joten RoPSin imu on selvästi kasvanut, Malinen päättää.