Onko sinut haastettu Nenäpäivään?

Lue tästä, kuka on haastettu Nenäpäivä-keräykseen ja miten haastekampanja Etelä-Karjalassa etenee!

Nenäpäivä
Nenäily toi muhkean potin Etelä-Karjalassa!
YLE Etelä-Karjala

Vuoden 2013 Nenäpäivän yksi pääyhteistyökumppaneista, Imatran Kylpylä, laittoi liikkeelle haastekampanjan eteläkarjalaisten yritysten keskuudessa. Nenäpäivän iltajuhlaa isännöivän Imatran Kylpylän toimitusjohtaja Hannu Saarinen pisti pallon pyörimään Holiday Club Saimaan Jussi Valtolalle.

- Holiday Club Saimaa osallistuu Nenäpäivään 500 eurolla ja haastaa edelleen Restel Imatran Valtionhotellin ja aluejohtaja Eeva-Liisa Nielsenin.

-** Imatran Valtionhotelli** osallistuu keräykseen 300 eurolla ja haastaa mukaan Scandic Hotel Patrian ja Tomi Saarelaisen Lappeenrannasta.

- Scandic Patria osallistuu Nenäpäivään 300 eurolla ja haastaa Saku Hyttisen Karelia Linesilta.

- Karelia Lines osallistuu 300 eurolla ja haastaa edelleen Saimaan Matkaverkon ja Kirsti Laineen Lappeenrannasta.

- Matkaverkko on mukana Nenäpäivässä 300 eurolla ja haaste lähtee Studio Kuvapajan Ari Kiljuselle.

- Studio Kuvapaja osallistuu keräykseen 300 eurolla ja haastaa Auto-Suni Oy:n.

- Auto-Suni osallistuu Nenäpäivään 300 eurolla.

-** Osmo's Cosmos baarin jami-isäntä Rene Reinikainen** osallistuu Nenäpäiväkeräykseen 150 eurolla.

- *Imatran Ketterä ja Imatran Ketterä juniorit *lahjoittaa 10 % hyväntekeväisyysottelun kioskituotosta Nenäpäiväkeräykseen.

- Hei maailma -kappaleen Nenäpäivään lahjoittanut Osmos Cosmoksen Pete Kiisseli on haastanut keräykseen lounas- ja pitopalvelu Haakanan Imatralta.

- Pitopalvelu Haakana vastaa haasteeseen ja osallistuu keräykseen 100 eurolla. Mika Haakana haastaa keräykseen mukaan Tetrapakin.

- Kansanedustaja** Anu Urpalainen** osallistuu Nenäpäivään 100 eurolla ja haastaa muut Kymen ja Etelä-Savon vaalipiirin kansanedustajat.

- Kansanedustaja Jukka Kopra vastaa haasteeseen ja osallistuu myös 100 eurolla keräykseen. Hän haastaa edelleen kaikki Lappeenrannan kaupunginvaltuutetut.

- Saimaan ammattiopisto SAMPO osallistuu Nenäpäivään 500 eurolla ja rehtori Antti Lehmusvaara haastaa edelleen Saimaan ammattikorkeakoulun, Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Jaakkiman opiston.

Nenäpäivä-keräykseen voit osallistua myös Yle Etelä-Karjalan keräystiimin kautta netissä.