1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Salolaisnuorilta terveisiä kansanedustajille: "Parempi lavalla kuin kadulla."

Kansanedustajat saavat Salosta terveisinä CD:n ja nuorten lehden. Talousahdingossa olevassa Salossa uskotaan omaan tekemiseen.

Kuva: Seppo Sarkkinen / Yle

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit on tehnyt kolme vuotta työtä salolaisnuorten musiikin- ja kultuurinharrastuksen tukemiseksi. Viimeisin yhteinen saavutus on CD-levy "Anna siivet" ja nuortenlehti "Hei, kiinnostaaks ketään?".

Salon Vaijereiden puheenjohtaja Jorma Nurminen sanoo, että nuorten kanssa tehtävällä yhteisellä eduskuntamatkalla muistutetaan päättäjiä siitä, että kaikilla päätöksillä on seurauksensa, ja monet niistä liittyvät tavalla tai toiselle nuoriin.

Uskoa tulevaisuuteen on vielä Salossa

Salolaisnuoret lähtevät Helsinkiin tiistaina aamupäivällä tapaamaan kansanedustajia Eduskuntataloon. Matkanjohtajaksi lähtee Jorma Nurminen.

- Koitetaan viedä terveisiä, että kyllä Salossa pärjätään ja uskoa on tulevaan. Ja vaikka musiikki onkin rokkia niin iskulause voisi olla vaikka se, että "parempi lavalla kuin kadulla", Jorma Nurminen sanoo.

Koitetaan viedä terveisiä, että kyllä Salossa pärjätään ja uskoa on tulevaan.

Jorma Nurminen

Nurminen aikoo ottaa kansanedustajien kanssa puheeksi myös sen, että yleishyödyllisillä yhdistyksillä on suuri merkitys ruohonjuurirasolla Yhdistysten taloudelliset resurssit eivät ole kuitenkaan kovin häävit.

- Mutta uskoa tekemiseen ei olla menetetty vaikka Salo onkin talousahdingossa, maalailee Jorma Nurminen.

Salolaisnuoret tapaavat kansanedustajia tiistaina iltapäivällä klo 14.00.