Alison ja Lahtinen jatkavat RoPSissa

Rovaniemen Palloseuran ensi kauden liigajoukkue sai kaksi jäsentä lisää kun Alison Ndukaku, 22 ja Mika Lahtinen, 28, solmivat vuoden mittaiset jatkosopimukset. Alisonin sopimuksen myötä RoPSin topparipari jatkaa puolustuksen tukipilarina myös tulevalla kaudella.

urheilu
Mika Lahtinen oli RoPSin voiton takuumies.
RoPSin hyökkääjä Mika Lahtinen teki ottelun maalin.YLE / Juha Mäntykenttä

Lahtiselle tuleva kausi on jo viides RoPS-paidassa. "Ladalle" onkin kertynyt RoPSissa 108 virallista ottelua joissa on syntynyt 28 maalia.

Lahtinen on tyytyväinen menneeseen kauteen ja odotukset ensi kaudesta ovat korkealla.

- Oli mahtava voittaa RoPS:ssa Suomen Cup viime kaudella. Olen tyytyväinen siitä, että pystyin pelaamaan useaa eri pelipaikka. Tehojen osalta toki täytyy parantaa ensi kaudella. Muutenkin odotukset ensi kauden suhteen ovat korkealla. Odotan tietysti parempaa tulosta etenkin Veikkausliigassa, Lahtinen toteaa. Myös päävalmentaja Juha Malinen on mielissään uusista pelaajasopimuksista.

- Me valmentajat tykästymme aina pelaajiin, jotka ovat valmiit tekemään työtä tosissaan. Mika Lahtinen on mielestäni ehtinyt profiloitua rovaniemeläiseksi ja RoPSin luottopelaajaksi periksiantamattomuudellaan. Mies on käyttökelpoinen niin hyökkäyksen eri rooleissa kuin myös puolustajana. Upeaa, että Ladan sininen sydän sykkii edelleen RoPSille.

- Väkivahva Ndukaku Alison teki läpimurtokauden ja se tietysti aiheutti tarjouksia muualta. On hienoa, että kovaluinen ja nopea toppariparimme säilyy ja Alison haluaa jatkaa kehittymistään sinivalkoisin siivin. On muistettava, että Alison on parinsa tavoin vasta 22-vuotias. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuudet kehityksen jatkumiselle ovat upeat, Malinen suitsuttaa.