Emenikelle ja Otarulle jatkosopimukset

Rovaniemen Palloseura on solminut 1-vuotiset jatkosopimukset Emenike Uchenna Mbachun ja Nicholas Otarun kanssa. Emeniken sopimuksessa on myös optio seuraavalle kaudelle.

urheilu
Ropsin Emenike
Vesa Vaarama / Yle

Emenike ja Otaru kuuluivat viime kaudella joukkueen runkopelaajiin. Päävalmentaja Juha Malinen luottaa molempiin pelaajiin ja halusi heidän jatkavan myös ensi kaudella.

- RoPS:n hyökkäys ei viime kaudella tehoilla pullistellut, mutta näen silti yksittäisissä pelaajissa isoa potentiaalia. Nicholas Otarun työmoraali on loistava. Uskon, että miehen kyky haastaa ja prässätä vastustajaa tuottavat joukkueelle mahtavia maalintekopaikkoja. Toki Nicholas pystyy kokemuksellaan myös itse yhä parempiin maalimääriin, Malinen sanoo seuran nettisivuilla.

Malisen mukaan Emenikellä on myös haluttua potentiaalia.

- Emeniken kausi jätti varmasti kysymysmerkkejä. Mielestäni miehen hartioiden välissä on yksi sarjan suurimmista haasteista. Pelottavan nopea ja suoraviivainen mies voidaan saada vielä sellaiseen liitoon, että pysäyttäjien etsiminen saattaa olla haastavaa. Hienoa, että pelaaja on valmis läytämään tehonsa RoPSissa, Malinen sanoo.