Nurmes innostui Nenäpäivästä

Nurmes on valmiina Nenäpäivään. Nurmeksen yrittäjät ovat valmisteleet vauhdikkaan Nenäpäivän, joka huipentuu illalla Nurmeshovissa pidettävään ohjelmalliseen illanviettoon. Ennen Teo Turusen tahdittamia tansseja pidetään hauskaa monella tavalla.

Nenäpäivä
Nurmeshovin nenäpäät.jpg
Jason Koukku

Nenäpäivä 8.11. käynnistyy Nurmeksessa jo aamusta. Nurmeksen yrittäjät ovat organisoineet monenlaista ohjelmaa Nenäpäivän hengessä. Päivän aikana Makasiini -osuuskunta tarjoaa Nenäpäivän juuressosekeittoa, joka on valmistettu kokonaan lähiruoasta (suolaa lukuun ottamatta). Keiton tuotto lahjoitetaan suoraan keräykseen.

Nenäpäivän leivoksia huutokaupataan. Leivoksia voi myös ostaa omaan yritykseen päiväkaffeelle tai vietäväksi haasteena kollegalle / asiakkaalle. Myös kahvin avulla kartutetaan keräystä. Nurmeksen yrittäjät ovat organisoineet myös Nenäpäivän tanssilliset työpaikkaliikuntatuokiot eli Zembalot nurmeslaisissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Nurmeksen kaupungin päiväkoti Hannilan ryhmä Vilperit kiertää ja kerää ohjaajiensa kanssa laulaen keräykseen rahaa.

Nenäpäivän ohjelmalliset hyväntekeväisyystanssit Nurmeshovissa

Nurmeshovi on valmistellut vauhdikkaan ohjelmallisen illan. Illan tahdit takaa Teo Turunen orkestereineen. Teo muistetaan tämän vuoden Seinäjoen tangomarkkinoiden finaalista, sekä tietenkin siitä, että mies on Tarja Turusen veli. Ennen Teo Turusta Nurmeshovissa nähdään Humut kylässä: Hersyvää huumoria ja reippaita ralleja esittävät laulaja Erkki Räsänen, harmonikkataiteilija Mika Tarkkonen ja tunnelmaekspertti Waikko Joe. Illan aikana yritetään myös osua maaliin ja harrastetaan Zembalo-Zumbaa. Voit myös auttaa maailman lapsia laulamalla Nenäpäivän karaokea.

Nurmeshovin ohjelma:

21.00 Ovet auki
21.45 Tanssiesitys(Sunshow)
22.00 Illan juontaja Tapio Laakkonen ja mahdolliset muut puheenpitäjät availevat nenäänsä…tai suutansa.
22.30 Humut Kylässä (Waikko Joe, Erkki Räsänen ja Mika Tarkkonen)
23.00 Tanssiesitys (Sunshow)
23.15 Laukaisukilpailu (Nurmeksen Sepot)
23.45 Huutokauppa / arvonta
00.00 Zembalo(Zumba)-ohjaus(Sunshow)
00.30 Tanssiorkesteri Teo Turunen & Ote