Laptuote osallistui Nenäpäivään kutomalla mattoa ja laulamalla karaokea

Laptuote-säätiön toimipisteissä on voinut Nenäpäiväviikolla törmätä keräyslippaisiin, kun säätiön väki osallistui Nenäpäivään. Lipaskeräyksen lisäksi laulettiin karaokea ja myytiin arpoja.

Nenäpäivä
Laptuote-säätiö on lahjoittanut Ilopilleri-maton Nenäpäivän illan huutokauppaan. Maton on valmistanut Pekka Saukkonen. Ilopilleri mattokuosia on valmistettu säätiöllä yli 20-vuoden ajan.
Laptuote-säätiö on lahjoittanut Ilopilleri-maton Nenäpäivän illan huutokauppaan. Maton on valmistanut Pekka Saukkonen. Ilopilleri mattokuosia on valmistettu säätiöllä yli 20-vuoden ajan.Laptuote-säätiö

Laptuotteen Nenäviikko on näkynyt koko viikon keräyslippaina säätiön eri toimipisteissä. Keskiviikkona Laptuotteella kerättiin rahaa arpajaisilla, joissa jokainen arpa voitti. Nenäpäivä-karaokessa sai laulaa haastesummalla tai välttää laulamisen lahjoittamalla keräykseen haastetta suuremman summan.

Nänäpäivän pullakahveja juodaan vielä perjantaina Joutsenon Annukassa ja Laptuotteen Parikkalan toimipisteessä.

Perjantaina Imatran Kylpylässä järjestettävässä Nenäpäivän illassa olevaan huutokauppaan Laptuote lahjoittaa Ilopilleri-maton.

Mattoa on valmistettu Laptuotteella 20 vuotta. Maton kutoja Pekka Saukkonen kertoo, ettei parimetrisen maton kutominen vie pitkää aikaa.

- Vajaa pari viikkoa tuollaisen maton kutomiseen menee. Olen kutonut Laptuotteella mattoja vuodesta -97 lähtien. Mattoja on kertynyt varmasti tuhansia metrejä, en ole pitänyt niistä kirjaa, toteaa Pekka.