1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Alma Heikkilä melkoisessa pyörityksessä Kiinassa: "En muista mihin kaupunkiin ollaan menossa"

Miss Model of the World-kilpailuun osallistuva forssalaiskaunotar Alma Heikkilä on parhaillaan Kiinassa melkoisessa kisakarusellissa. Kisan osallistujia viedään paikasta toiseen melkoista tahtia - siinä on maalaistyttö ihmeissään.

viihde
Malli Alma Heikkilä poseeraa
Model Agency Fashion Team

Tavoitimme Alma Heikkilän puhelimitse juuri, kun tytöt olivat taas matkalla harjoituksiin.

– En muista mihin kaupunkiin ollaan menossa, mutta mennään harjoittelemaan bikiniseremoniaa. Meillä on ollut kova kiire koko ajan, menty eri hotelleille ja kuvauksiin ja eri kaupunkeihin.

21-vuotiaan koijärveläistytön taival kisoissa maapallon toisella kolkalla on alkanut hyvin.

– Tosi hyvin, tosi mukavia tyttöjä täällä. Olen osannut mennä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, ja ihan hyvin on sujunut kaikki.

Kisojen finaali käydään 20. päivä marraskuuta. Malleja osallistuu 60 eri maasta. Etukäteen Almaa jännitti kävelemisen lisäksi kielitaito.

– En ole kovin hyvä puhumaan englantia, mutta olen pärjännyt jollain tavalla. Jos minulle puhutaan tarpeeksi hitaasti, niin sitten ymmärrän, hän kertoo.

Tähän mennessä mallit eivät ole juuri joutuneet englantia puhumaan, laajoja haastatteluja ei ole ollut, Alma Heikkilä kertoo. Kisakokemus on tähän mennessä ollut kuitenkin mieleinen.

– On ollut tosi kivaa nähdä Kiinaa ja nähdä, millaista tällaisissa kilpailuissa on. Kavereille ja perheelle terveisiä, ja kaikille muillekin, jotka ovat kannustaneet ja auttaneet minua tässä.

Lue seuraavaksi