Nenäpäivänä hassutellaan Ideaparkissa - pöljäile kanssamme!

Pirkanmaalla Nenäpäivän höpsöttelytunnelmiin pääsee Ideaparkissa, kun kauppakeskuksen valloittavat nenäilyn merkeissä musiikki, tanssi, sirkus ja stand up kello 14-20.

Nenäpäivä
Nenäpäivä-ilmapalloja
Yle Tampere

Nenäpäivä kerää varoja kehitysmaiden lapsille viihteen ja huumorin keinoin. Kampanja huipentuu Nenäpäivä-tapahtumiin ja Nenäpäivä-show’hun Yle TV2:lla perjantaina 8. marraskuuta.

Pirkanmaalla höpsöttelytunnelmiin pääsee Ideaparkissa. Kauppakeskuksen valloittavat nenäilyn merkeissä musiikki, tanssi, sirkus ja stand up. Tapahtuma on Yle Tampereen, Fidan, Ideaparkin ja lukuisten muiden toimijoiden yhteinen ponnistus.

- Näin isoa ja monipuolista tapahtumaa ei ole aiemmin Pirkanmaalla Nenäpäivänä nähty. Haluamme tuoda kaikille hyvää mieltä ja kerätä tietysti ison potin rahaa lapsille. Tavoitteena on saada kasaan vähintään 10 000 euroa, kertoo tapahtuman tuottaja Mari Vesanummi.

Nenäpäivästä tehdään Ylen Tampereen Radioon lähetyksiä ja tapahtuma huomioidaan myös Yle TV2:n Nenäpäivä-lähetyksessä ja Ylen alueellisessa tv-uutislähetyksessä.

Keskusaukiolla on kaksi lavaa täynnä tohinaa. Lavoilla piipahtaa mm. Markku Aro ja Costello Hautamäki sekä sirkuslaiset, tanssijat ja orkesterit.

Rahaa lippaaseen tai maksa runosta

Lipaskerääjät kulkevat kauppakeskuksessa koko tapahtuman ajan. Keskusaukiolla voi ostaa esimerkiksi Hyvää Morjensta Tampereelta –kampanjan cd-levyn, Yle Tampereen levystöstä poistettuja aarteita tai tilata runon runoimprovisaatioryhmä Muuntajalta.

Taito Pirkanmaa myy ja vastaanottaa Nenäpäivän haastevillasukkia ja Tredun lähihoitajat pitävät voimaannuttavaa valokuvauspistettä.

Lisäksi keskusaukiolta löytyy pengottavaa ja touhua tapahtuman ajan:

  • FIDA LÄHETYSTORIT - vaatteita, astioita, koriste-esineitä
  • SPR ja KONTTI - lipaskeräys, ilmapalloja, kasvomaalausta, halauksia ja nöpötyksiä
  • MUMMOLA Tri Hassu T. Assun pehmoeläintohtoripiste huoltaa ja hoitaa pehmosi
  • Arpajaiset – osta Fidan Nenä-arpa ja voita Ideaparkin eri yritysten lahjoittamia palkintoja
  • Tampereen Urheiluhierojakoulun hierontapisteellä voi poistaa vaikka niskajumituksen
  • Tampereen Teatteri kauppaa komeita pöytärättejä Nenäpäivän hyväksi
  • Citymarket – monsterineniä ja muita Nenäpäivän virallisia hyväntekeväisyystuotteita

Lasten kulttuurikeskus Piipoossa on tapahtuman ajan hauskoja työpajoja. Lapset voivat opetella klovnerian alkeita tai tanssia. Djemben soittoakin pääsee kokeilemaan. Työpajoissa myös opetetaan ajankohtainen taito: Kuinka nenää käytetään?