Tangokuningattaren syksyn kruunaa kutsu itsenäisyyspäivän juhliin

Tangokuningattareksi kesällä kruunattu Heidi Pakarinen nauttii keikkailusta ja Sinitaivas-konserttikiertueesta. Ensimmäinen single on ilmestynyt ja itsenäisyyspäivän ohjelmakin on selvillä, kun posti toi artistille kutsun tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlaan.

Kotimaa
Laulajapariskunta Heidi Pakarinen ja Mika Pohjonen kiertävät yhdessä Sinitaivas-konserttikiertueella.
Sinitaivas-konserttikiertue pitää Heidi Pakarisen ja Mika Pohjosen kiireisinä.Johanna Manu Yle

Tangokuningatar 2013 Heidi Pakarisen ensimmäinen single on julkaistu ja enteilee kokopitkää levyä. Keikkoja ja median kiinnostusta on riittänyt, ja parhaillaan artisti kiertää maata Sinitaivas-konserttikiertueella. Kesällä kruunattu kuningatar elää siis unelmaansa.

– Kyllä se vaan niin on, että sitä tämä on. Olen lähtenyt aina onnellisin mielin keikoille, Pakarinen iloitsee.

Rakkaus elää edelleen

Heidi Pakarinen kiertää konserttikiertueella kahden rakkaansa kanssa. Vuosia sitten syttynyt rakkaus tangoon kestää keikkailun ja jatkuvan tangon laulamisen, hän sanoo. Toisaalta Sinitaivas-kiertueella on mukana myös laulajan aviomies, oopperalaulaja Mika Pohjonen.

– Hyvin olemme mahtuneet samoille lavoille. Myös matkoja kuljetaan aika paljon samalla autolla, samoja reittejä, Mika Pohjonen kertoo.

Laulajapariskunta kertoo, että keikkailun keskellä myös perheen arjen pyörittäminen on onnistunut.

– On tässä tullut pieniä muutoksia elämään, mutta ei nyt niin erityisiä. Onhan tämä marras-joulukuu aika tiukkaa, kun molemmilla on niin paljon ohjelmaa, mutta järjestämme aina päivän tai viikon kerrallaan, Pohjonen sanoo.

Kirje presidentiltä

Heidi Pakarinen ja Mika Pohjonen on kutsuttu itsenäisyyspäivänä tasavallan presidentin juhlaan Tampereelle.

– Kun kotiin palatessamme kävin läpi parin päivän posteja, siellä oli joukossa koristeellinen kirje eli postia tasavallan presidentiltä, Heidi Pakarinen kertoo.

– Tämä kutsu tuli nyt muusikko Heidi Pakariselle ja Mika Pohjoselle, aiemmin olemme olleet niin, että kutsun sai oopperalaulaja Mika Pohjonen. Nyt Mika pääsee minun avecikseni, Pakarinen nauraa ja kertoo sopivan juhla-asun miettimisen alkaneen samantien.

– Tulen kyllä noudattamaan perinteistä linjaa.