Kovia urheilijoita JKU:n riveihin

Jyväskylän kenttäurheilujoiden rivit vahvistuvat kolmella mestariluokan urheilijalla. Seuraan siirtyvät urheilijat ovat pituushyppääjä Otto Kilpi sekä pika-aiturit Elmo Lakka ja Ida Aidanpää.

urheilu

Urheilijavahvistusten myötä seuran puheenjohtaja Antti Mero povaa Jyväskylän kenttäurheilijoille menestyksekästä jatkumoa kaikkien aikojen tuloksellisimpaan vuoteen.

– Kaikki nämä JKU:n uudet urheilijat ovat jo kovatasoisia, mutta edelleen kehityskelpoisia. Heidän omat ennätyksensä todennäköisesti paranevat vielä, ja se voi tuoda menestystä arvokisoissakin. Mielenkiintoinen vuosi tulossa, Mero sanoo.

Otto Kilvellä on SM-mitaleja 110 metrin aidoista ja pituushypystä.

Elmo Lakka puolestaan rikkoi viime vuonna Arto Bryggaren kymmeniä vuosia vanhan 60 metrin aitojen nuorten Suomen ennätyksen. Hänen tavoitteensa on olympiatasolla.

Myös Ida Aidanpää on pika-aituri. Hän on 100 metrin aitojen Suomen mestari vuodelta 2010 ja hän on kilpaillut Suomi-Ruotsi -maaottelussa.

Jyväskylän kenttäurheilijat palkitsee tänään urheilijoitaan ja valmentajiaan JKU Gaalassa. Palkittujen joukossa on muun muassa pikajuoksija Hanna-Maari Latvala.