Tanssijalka vipatti Nenäpäivän kunniaksi

Turun Ruusukorttelin palvelutalossa vietettiin Nenäpäivää tänä vuonna tangon merkeissä. Tuottoa saatiin runsaat 900 euroa illan aikana. Illan pääesiintyjänä oli laulaja Mikko Mäkeläinen.

Nenäpäivä
Tanssijat Ruusukorttelissa Nenäpäivänä
Yagmur Özberkan/ Yle

Ruusukorttelin palvelutalossa vietettiin Nenäpäivää jo neljättä kertaa. Järjestäjä Eira Tähtinen on jäänyt eläkkeelle, mutta jokin saa hänet joka vuosi mukaan järjestämään. Tähtisen mielestä on tärkeää muistaa vanhuksia ja järjestää heille ohjelmaa ja tapahtumia.

- Tämä on ollut niin ihana tapahtuma, että joka vuosi minulle tulee joku ihana ajatus ja haluan olla taas uudelleen täällä, kertoo järjestäjä Eira Tähtinen.

Tämä on ollut niin ihana tapahtuma, että joka vuosi minulle tulee joku ihana ajatus ja haluan olla taas uudelleen täällä

Eira Tähtinen

Ohjelma alkoi arpajaisilla, josta saatiin tuottoa Nenäpäivä-keräykseen. Kaikki odottivat illan tähteä Mikko Mäkeläistä, mutta ohjelmassa oli vielä paljon viihdykettä ennen häntä.

Ruusukorttelin henkilökunta sekä asukkaat olivat valmistelleet Tanssii tähtien kanssa -show'n, joka viihdytti kaikkia. Mukana oli myös imitoija-laulaja Martti Koivisto, joka imitoi oikeita tuomareita ja esiintyi myös yleisölle lauluesityksillään. Ilta oli kerrassaan täynnä musiikkia ja elämyksiä.

Kahvitauon jälkeen yleisö pääsi nauttimaan Mikko Mäkeläisen esityksistä ja tanssimaan, mitä moni oli odottanutkin.