1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Uuden lastensairaalan keräysvarat karttuvat hyvää vauhtia

Lastensairaalan tukiyhdistyksen ja säätiön puheenjohtaja Anne Berner kertoo, että nyt kasassa on jo 8,5 miljoonaa euroa.

Kotimaan uutiset
Lastenlinna Helsingin Meilahdessa torstaina 7. marraskuuta 2013.
Lastenlinna Helsingin Meilahdessa torstaina 7. marraskuuta 2013. Lastenklinikan ja Lastenlinnan korvaava uusi lastensairaala on päätetty rakentaa myös Helsingin Meilahteen.Matti Björkman / Lehtikuva

Uuden lastensairaalan hyväksi kerättävät varat ovat karttuneet hyvää vauhtia. Lastensairaalan tukiyhdistyksen ja säätiön puheenjohtaja Anne Berner kertoo, että nyt kasassa on jo 8,5 miljoonaa euroa, kun koko tämän vuoden keräystavoite oli alun perin kuusi miljoonaa euroa.

Berner sanookin olevansa tyytyväinen lahjoitusten määrään. Hänen mukaansa viimeaikaiset näkyvät kampanjat lastensairaalan hyväksi ovat lisänneet hankkeen tunnettavuutta ja yksityiset ihmiset ovat innostuneet lahjoittamaan rahaa sairaalan rakentamiseen. Bernerin mukaan kampanjat jatkuvat myös ensi vuonna.

Lastenklinikan ja Lastenlinnan korvaava uusi lastensairaala on päätetty rakentaa Helsingin Meilahteen. Hankkeen tukiyhdistyksen tavoitteena on kerätä 30 miljoonaa euroa, jotta sairaala saadaan rakennettua vuoteen 2017 mennessä.

Lue seuraavaksi