Antti Tuisku aikoo muuttaa keväällä Lappiin

Otsikot kertoivat jokin aika sitten poppari Antti Tuiskun suuresta kaipuusta kotiseudulleen. Kymmenen vuotta Helsingissä asunut Tuisku on haaveillut Rovaniemelle muutosta jo pidemmän aikaa ja nyt laulaja paljastaa Yle Lapille, että muutto voi tapahtua tulevana keväänä.

viihde
Antti Tuisku
Antti Tuisku.Yle
Antti Tuisku
Antti Tuiskua haastattelee Maija-Liisa Juntti.

Tuiskun haaveissa on ollut jo pitemmän aikaa, että hän voisi muuttaa takaisin kotikonnuilleen Lappiin edes osa-aikaisesti.

Voipi olla, että muutto tapahtuu jo tulevana keväänä.

Antti Tuisku

- Mie en oikein tiä, mitä uskaltaisin tästä kertoa. Sanotaanko näin, jotenkin salamyhkäisesti, että se mun Rovaniemelle muutto saattaa olla paljon lähempänä ja paljon mahollisempi, ko mitä itekkään uskon. Haluaisin tehdä sinne sellaisen kotipesän. Voipi olla, että muutto tapahtuu jo tulevana keväänä, Rovaniemelle kaipaava artisti kertoo.

10-vuotisshow entistä isompi

Antti Tuisku kiertää parhaillaan Suomea 10-vuotisjuhlakiertueella. Tänä vuonna artistilta nähdään aiempaa näyttävämpi lavashow.

- Miehän olen aina fiiliksissäni, kun annetaan taloudellisestikin mahdollisuudet lähteä toteuttamaan isompaa showta. Vaikka riskit on sitä mukaan isommat, niin mulle oli todella tärkeää, että juhlakiertueelle lähtee mukaan tanssijat ja kattaus on huomattavasti näyttävämpi kuin mitä olen aiemmin tehnyt, Tuisku kertoo.

Antti tuisku osallistui Idols-karsintoihin vuonna 2003. Sen jälkeen hän on tehnyt vaikuttavan uran yhtenä Suomen suosituimmista popartisteista, eikä suosio ole hiipumassa vieläkään - ainakaan keikkamyynnistä päätellen. Rovaniemen Korundin kaksi keikkaa myytiin loppuun niin nopeasti, että tarvittiin lisäkeikka.

- Mie sain ite villin idean, että kysästään vielä, oisko Korundissa maanantaina 2.12. vapaata, että kaikki halukkaat pääsisivät varmasti katsomaan juhlakeikkaa.

Juhlakiertueen aikataulu on kiivas ja jouluksi Antti aikoo poikkeuksellisesti lentää etelän lämpöön. Sen jälkeen artisti aikoo tulla Rovaniemelle.

- Lähden jouluksi vähän sukeltelemaan ja sieltä tammikuun puolella Lapin maisemiin.