Summer Upista osa HimosLomat-konsernia

HimosFestival on ostanut merkittävän osuuden lahtelaisesta Summer Up Oy:stä. Yhtiön tunnetuimman tapahtuman, Summer Up -festivaalin, luvataan säilyvän Lahdessa.

Kotimaa
Summer Up.
Hanna Lumme / Yle

Lahtelaisesta Summer Up Oy:stä tulee osa HimosLomat-konsernia. HimosFestival Oy on ostanut merkittävän osuuden Summer Up Oy:tä, joka on ollut tähän saakka osa Mustonen & Hakala Oy:n yhtiöitä.

Summer Up Oy on erikoistunut tuottamaan nuorten ja nuorten aikuisten suosimia urbaanin musiikin tapahtumia. Yhtiö järjestää esimerkiksi vuosittain Lahden Mukkulassa noin 30 000 katsojan Summer Up -festivaalin.

HimosLomat-konserniin kuuluvan HimosFestival Oy:n yksi keskeisimmistä kehitysalueista on festivaali- ja tapahtumatoiminnan laajentaminen ja kasvattaminen. HimosLomat järjestää nykyisellään useita eri festivaaleja kuten Iskelmä-festivaalin ja Pipefestin.

Summer Up on lahtelainen tapahtuma ja sellaisena se on tarkoitus pitää myös jatkossa.

Martin Mustonen

- Teimme jo viime kesänä tiivistä yhteistyötä. Uskon tulevaisuudessa uuden osakkaamme tuovan paljon uusia kehitysmahdollisuuksia. Summer Up on kuitenkin lahtelainen tapahtuma ja sellaisena se on tarkoitus pitää myös jatkossa, jos puitteet antavat myöten, sanoo Summer Up Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Martin Mustonen.