Pikkujoulut ovat tärkeä yhteishengen nostattaja

Parhaillaan eletään jälleen pikkujouluaikaa. Työporukassa yhteistä juhlaa pidetään tärkeänä työilmapiirin nostattajana. Kuohuviinit ja kehite-emulsiot olivat pöydällä sulassa sovussa, kun pikkujouluja vietettiin hieman uudella tavalla kampaamossa.

Kotimaa
Pikkujoulut kampaamo Lappeenranta
Kuohuviinit ja kehite-emulsiot olivat pöydällä sulassa sovussa, kun pikkujouluja vietettiin hieman uudella tavalla kampaamossa.

Lappeenrannassa pikkujoulut on tänä vuonna voinut aloittaa aivan uudella tavalla. Näiden etkojen jälkeen ei tarvitse murehtia siitä, ovatko hiukset hyvin.

- Parempaahan ei voisi olla, että joku pistää sun puolesta sun ulkokuosin niin hyvään kuntoon, kun se vaan voi olla. Mä kyllä diggailen kovasti, sanoo pesutuolissa hiusväri päässään istuva Pauliina Virtanen.

- Meillä on ollut erilaisia kulttuuripläjäyksiä. On käyty teatterissa, syömässä ja hippailemassa. Tämä oli jotain sellaista extraa ja ajattelin, että me ollaan kaikki kyllä tää ansaittu ja ihana yllättää tytöt, kertoo Kati Räisänen.

Omat eväät mukaan

Ajatus lähti eräistä synttäribileistä, joiden etkot pidettiin kampaamossa.

- Asiakkaat voi tuoda itse omat juomat, omat pikkupurtavat ja vapaasti liikkua täällä pitäen omaa hauskaa. Välillä katsotaan, että nyt on sun vuoro ja lähdetään laittaa sun tukkaa. Siinä on aina vaikutusaika, jolloin ehtii vähän höpöttelemäänkin, kuvailee illan luonnetta kampaamoyrittäjä Marko Sutinen HS-Salongista.

Koska pari vierailevaa kampaajaa ovat Italiasta, on eväät valittu sen mukaan

- Meillä on proseccoa ja sitten vähän ihania juustoja. Tämän jälkeen me lähdetään sitten kunnolla syömään, kertoo Kati Räisänen.

Pikkujouluissa nauretaan ja hullutellaan

Pikkujoulujen viettämistä pidetään tärkeänä yhteishengen kohottajana.

- On mahdollisuus olla yhdessä koko porukan kanssa. Se on ihan supertärkeää. Nähdään kaikki porukalla ja päästään nauramaan ja hulluttelemaan. Se on tärkeää kuten hyvä työilmapiirikin, muistuttaa Kati Räisänen.