1. yle.fi
  2. Uutiset

Taikuutta kaamoksen keskelle

Timo Kulmakon juontama ja kansainvälisiä tähtiä sisältävä Varietee Magica –show saapuu Kemiin. Alun perin kaupunginteatterilla järjestettävät esitykset saivat nopeasti uuden esityspaikan VPK-säätiön Kemin Pirtistä.

Kemi
Varietee Magica -shown juliste
Aapo Kukko / Yle

Varietee Magica –show on kiertänyt Suomea jo yhdeksän vuoden ajan. Esityksen juontaja sekä järjestäjä Timo Kulmakon mukaan luvassa on kansainvälisiä alan tähtiä, jotka esiintyvät Suomessa ensimmäistä kertaa. Koko perheen taikashowsta löytyy jokaiselle jotakin.

-Varietee Magica on jo vuosia tuonut Suomeen kansainvälisiä esiintyjiä ja tänä vuonna on jälleen luvassa hyvä kattaus komiikkaa sekä taikuutta. Esiintyjät ovat nyt ensimmäistä kertaa Suomessa: taikuripariskunta Michael ja Melanie Giles sekä koomikko Mike Goudeau, joka on jo parikymmentä vuotta esiintynyt Las Vegasin kasinoilla. Argentiinalaisen Elayne Kramerin esityksessä koreografia sekä musiikki yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla, Kulmakko kuvailee.

Kulmakko kertoo, että alussa show ilahdutti lähinnä pääkaupunkiseudulla. Sittemmin vierailut Kemissä on otettu hyvin vastaan.

- Esiintyjiä varsinkin kietoo tämä pohjoinen eksotiikka, kertoo Kulmakko.

Lippuja saa vielä

Kemin kaupunginteatterilla tapahtunut tulipalo tuli Kulmakon mukaan yllätyksenä, eikä siihen osattu varautua. Kuitenkin nopeasti kulkenut tieto mahdollisti sen, että uudet sijaistilat esitykselle järjestyivät kiitettävän nopeasti.

-Tilanteeseen ei osattu varautua eikä kellään käynyt moinen mielessä. Onneksi sain nopeasti asiasta tiedon ja onnistuimme saamaan uudet sijaistilat esityksille. Kemin Pirtin yhteyshenkilöt ottivat nopeasti yhteyttä ja siitä heille kiitos. Teatterin henkilökunnalle kuuluu myös suuri kiitos, sillä he avustavat meitä muun muassa lipunmyynnissä.

Kulmakko huomauttaa, että maanantaina sekä klo 18 että klo 20 alkaviin näytöksiin jo lunastetut liput käyvät sellaisenaan. Ovelta lippuja voi ostaa vielä ainakin jälkimmäiseen näytökseen.

-Kemin Pirtissä oleviin näytöksiin on myynnissä vielä lippuja ovelta, varsinkin jälkimmäiseen klo 20 alkavaan esitykseen on vielä paikkoja jäljellä.

Aapo Kukko / Yle Perämeri

Lue seuraavaksi