Rovaniemi voitti SoMe- symposiumin järjestämiskisan

Kansainvälinen kilpailu sosiaalisen median symposiumin järjestämispaikasta on päättynyt Rovaniemen voittoon tiistai-iltana. Finaalissa Rovaniemi kisasi Ranskan Côte d’Azurin Mouginsia vastaan saaden 3302 ääntä. Mougins hävisi 643 äänellä sosiaalisessa mediassa järjestetyssä äänestyksessä.

Kotimaa
SoMe
Facebook-kaappaus

Rovaniemi pääsi ainoana pohjoismaisena kohteena mukaan kilpailuun tapahtumapaikasta ja voitti kaikki kilpailun vaiheet. #SoMeT14EU tuo huhtikuussa kaksisataa sosiaalisen median asiantuntijaa ympäri maailmaa Lappiin, Napapiirille. Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy on toiminut tapahtuman hakijana ja toimii tapahtuman järjestäjänä.

Äänestystuloksen selvittyä tapahtumanjärjestäjät julistavat kohteen lopullisen valinnan tarkastuskäynnillä paikan päällä.

Tapahtuma tuo Suomelle, Lapille ja Rovaniemelle upean näkyvyyden ja tunnettuuden.

- Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia äänestyksessä mukana olleita upeasta yhteishengestä ja yhteistyöstä, jolla Rovaniemi ja Lappi saatiin voittoon. Rovaniemellä on vahva ja vetovoimainen Joulubrändi, mutta ilman verkoston voimaa emme olisi voittoon yltäneet, toteaa Rovaniemen Matkailu & Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Sanna Kortelainen.