Itsenäisyyspäivän jatkoilla työnnetään kuulaa ja rakastetaan veljellisesti

Presidentin juhlavastaanoton jälkeen TV1:ssä siirrytään jatkoille hotelli Tammeriin. Suorassa Itsenäisyyspäivän jatkot -ohjelmassa ovat mukana muun muassa Mert Otsamo, Juhani Tamminen, Aleksi Valavuori sekä sosiaalisen median ilmiöt Sonja Hämäläinen ja Benjamin Peltonen.

Linnan juhlat
Itsenäisyyspäivän jatkot -lähetyksen juontavat Salla Paajanen ja Jaakko Loikkanen.
Itsenäisyyspäivän jatkot -lähetyksen juontavat Salla Paajanen ja Jaakko Loikkanen.Yle

Jatkojen artistikattaus on tänä vuonna poikkeuksellisen kova. Jatkoilla esiintyvät Elastinen, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska. Heidän takanaan housebandissa soittavat Kalle Torniainen, Osmo Ikonen, Ako Kiiski, Mikko Kosonen ja Lenni-Kalle Taipale.

- Satsaamme jatkoilla tasokkaaseen viihteeseen. Artistit ovat huippusuosittuja, ja bändissä soittaa maan kovimpia muusikoita, joten luvassa on vahvaa menoa, sanoo ohjelman tuottaja Jyrki Richt.

Richtin mukaan jatkoille on kutsuttu haastateltavaksi ihmisiä, jotka ovat kuluneen vuoden aikana tavalla tai toisella säväyttäneet.

- Kaikki haastateltavamme ovat ajankohtaisia ja sanavalmiita persoonia, joiden tausta vaihtelee, mutta joita yhdistävät onnistuminen ja saavutukset omilla elämänalueillaan, Richt kuvailee.

Veteraani haastoi Elastisen rinkiin

Jatkoilla haastatellaan muun muassa veljellisestä ystävyydestään tunnettuja Juhani Tammista ja Aleksi Valavuorta sekä sosiaalisen median tähtiä Benjamin Peltosta ja Sonja ”Soikku” Hämäläistä.

Itsenäisyyspäivän pukuloistoa ja Ylen verkkosivujen pukuäänestyksen tulosta arvioi muotisuunnittelija Mert Otsamo. Tammeriin ovat tiettävästi soluttautuneet myös uuden Siskonpeti-sarjan näyttelijät Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen ja Sanna Stellan.

Jatkoilla nähdään myös mitä tapahtui, kun tamperelainen sotaveteraani Simo Helminen haastoi Elastisen heittorinkiin. Kolmiottelun lajeina ovat kuula, moukari ja kiekko.

Suora Itsenäisyyspäivän jatkot -lähetys TV1:ssä 6.12. kello 21.30 alkaen.