1. yle.fi
  2. Uutiset

Poliisi kaipaa tietoja tuntemattomasta vainajasta

Helsingin poliisi kaipaa yleisöltä apua tuntemattoman miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Kotimaan uutiset

Maanantaina 9. joulukuuta 2013 kello 10.45 aikaan toistaiseksi tuntematon mieshenkilö kaatui yllättäen kadulle Etelä-Haagassa Kauppalantie 40 kohdalla ja menehtyi.

– Ohiajanut ambulanssi näki miehen kaatumisen ja pysähtyi auttamaan, kertoi Helsingin poliisin rikosylikomisario Arto Karalahti Yle Uutisille.

Elvytysyrityksistä huolimatta mies menehtyi tapahtumapaikalle.

Poliisi pyytää nyt yleisöltä apua vainajan tunnistamiseksi. Mies on iältään noin 50–60 -vuotias, 161 cm:n pituinen, sinisilmäinen. Hänellä on ruskeat hiukset ja viikset, vartaloltaan mies on hoikka/normaali, hänellä oli silmälasit ja oikeassa käsivarressa hauiksen kohdalla noin 10x15 cm:n kokoinen tatuointi, jossa vaakunaleijonan tapainen kuva.

Karalahden mukaan miehen kuolemaan ei liity mitään epäselvää.

Vaatetuksena miehellä oli 45-kokoiset BoyCot-merkkiset beiget nauhalliset nappakengät, joita paikkailtu hopeanvärisellä eristysteipillä, tummanvihreät ohuet MicMac-merkkiset kangashousut, joita myös paikkailtu hopeanvärisellä teipillä, valkoinen t-paita, jossa edessä Skateboards Element -printtikuvio, musta villatakki ja sininen Bruno Antonelli -merkkinen 52-kokoinen pusakkamallinen takki, jossa sinapinvärinen kaulus.

Henkilöstä tai tapahtuneesta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin, p. 071 877 1885 tai 071 877 4080.

Korjattu juttuun oikea päivämäärä.

Lue seuraavaksi