Ypäjän Yllätys remontoi Pertunkaaren

Urheiluseura Ypäjän Yllätys on päättänyt remontoida liikuntahalli Pertunkaaren, mutta kustannuksiltaan karsittuna. Vielä korjaussuunnitelmien 200 000 euron nipistämisen jälkeen hallin remontti maksaa seuralle noin 450 000 euroa. Kunta on lupautunut rahoittamaan osan Ypäjän suurimman liikuntallin korjauskustannuksista.

Ypäjä

Ypäjän Yllätys saa pelastettua Pertunkaaren. Urheiluseura on päättänyt karsia Pertunkaaren remontin töitä siten, että kustannuksia saatiin karsittua jopa noin 200 000 euroa.

Ypäjän Yllätys vie urheiluhalli Pertunkaaren remontin lävitse kahdessa vaiheessa, jolloin ensimmäinen vaihe maksaa noin 350 000 euroa ja toinen rakennusvaihe 100 000 euroa. Esimerkiksi urheilutalon kattoa ei tehdä kokonaan uudestaan.

Urheiluseura on myös saanut Ypäjän kunnalta lupauksen siitä, että kunta rahoittaa osan rakennustöiden ensimmäisestä vaiheesta. Ypäjän kunnalla itsellään on vain kaksi pientä kouluilla olevaa liikuntahallia.

Ypäjän Yllätys piti eilen ylimääräisen kokouksen, jossa jäsenistö sai sanoa sanansa, onko seura valmis lisälainanottoon ja kiinnittämään hallin korkeiden korjauskustannusten takia.