Kertooko joulupuuron syönti persoonasta: kaneli vai rusinasoppa?

Yle Hämeen toimituksen joulupuuro valmistui hitaasti aamun kiireiden keskellä. Mitä toimittajat tahtovat puuronsa päälle? Kyselykierroksen tulos oli, että puuromaut heijastavat kieltämättä myös persoonaa.

ilmiöt
Joulupuurossa sokerikanelia ja voita.
Joulupuuron lisuke on makuasia, mutta kanelisokeri on ykkönen.

Kotipsykologin tuolilta voisi analysoida Yle Hämeen toimituksen joulupuuron lisukemakua myös persoonallisuustestinä. Kanelia, sokerikanelia, voita, maitoa vai rusinasoppaa. Yksi "kaikki käy" -vastaus myös saatiin joukkoon.

Ylivoimaisesti sokeri-kaneli yhdistelmä kelpasi toimituksemme väelle eniten. Yllättävän monta voin ystävää löytyi myös joukosta.

Antti Ruonaniemi: Maitoa, sokeri-kanelia ja voisilmä - kaikki nämä lautaselle. Miki Wallenius syö joulupuuronsa myös maidon kanssa.

Mikko Moilanen syö aamulla kaneli-sokeria mutta iltapuurolle käy myös soppa.

Laura Hossille tositosi paljon sokeria ja kanelia. Kiti Pölönen ja Maarit Piri-Lahti haluavat puuronsa yksinkertaisena, voisilmän kera. Samoin Tiina Kokko.

- Sopat syödään erikseen, toteaa Tiina Kokko.

Anne Niskanen syö kanelisokerin kanssa. Timo Leponiemi on myös kaneli-sokerin ystävä, mutta sen lisäksi lakkakiisseliä itse poimituista marjoista.

Ville Välimäelle kelpaa riisipuuroon vain hillo.

- Minulla on erittäin ristiriitainen suhde riisipuuroon, Ville hymyilee.

Ja Markku Karvoselle käy kaikki.

Persoonallisuuden tulkinta on tietysti jokaisen omassa harkinnassa.