1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. keilahallit

Kotkan Hyväntuulen talo saa uuden urheiluravintolan

Tiloihin avautuu tammikuussa urheiluviihteen näyttämiseen keskittyvän Players Sports Barin. Ravintolan useilta näytöiltä on mahdollista katsoa lähes kaikkia Suomessa näkyviä urheilukanavia. Yli tuhannen neliön kokonaisuuteen tulee lisäksi kuusi keilarataa, sekä suuret sauna- ja kokoustilat.

Hyväntuulen talo Kotkan keskustassa. Kuva: Tuuli Liekari / Yle

Kymen Seudun Osuuskauppa avaa tammikuussa Kotkassa Hyväntuulen kiinteistössä uuden urheiluravintolan, Players Sports Barin.

Ravintola keskittyy urheiluviihteen näyttämiseen usealta eri näytöltä. Erikoisuutena ravintolaan on hankittu 2,2 metrin mittainen laajakangas, jolle heijastetaan Full HD -tasoista kuvaa. Ravintolassa on lisäksi suuret sauna- ja kokoustilat.

1 000 neliön kokoisen ravintolan erikoispiirre on kuusiratainen keilarata.

- Olemme matkoillamme tutkineet, mitä maailmalta löytyy. Halusimme tuoda Kotkaan keilailua. Kotkan keskustassa on varmaan noin 30 vuotta sitten ollut keilahalli. Sellaisen tänne takaisin saaminen on iso asia, sanoo Kymen Seudun Osuuskaupan toimialajohtaja Arttu Salmi.

Raha-automaattiyhdistykseltä tiloihin tulevat muun muassa automatisoidut pöytäpelit Ruletti ja Blackjack. Lisäksi pelisalissa on mahdollisuus pelata pelinhoitajan hoitamaa Dynamic Pokeria.

Ravintolaprojekti on toteutettu yhdessä kiinteistön omistavan Citycon Finland Oy:n kanssa. Projektin suunnitteluun ja toteutukseen on osallistunut myös useita kymenlaaksolaisia yrityksiä.

Ravintola avataan tammikuussa 2014 ja se työllistää toistakymmentä ravintola-alan ammattilaista.