1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. urheilu

Jouni Joensuusta FC Jazzin päävalmentaja

Jazzia liigassakin valmentanut Joensuu palaa joukkueen valmentajaksi. FC Jazz nousi syksyllä jalkapallon ykkösdivisioonaan.

urheilu

Jouni Joensuusta tulee ykkösdivisioonaan syksyllä nousseen FC Jazzin edustusjoukkueen valmentaja.

51-vuotias Joensuu ja FC Jazz ovat solmineet kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen. Joensuu on valmentanut Jazzia aiemmin liigassa vuonna 2001 sekä kakkosdivisioonassa 2011.

Joensuu on lisäksi on valmentanut muun muassa NiceFutista kolme kautta naisten liigassa ja Musan Salamaa kaksi kautta Ykkösessä. Hänellä on jalkapallovalmentajan JVK-tutkinto. Hän on toiminut Jazzissa toiminnanjohtajana.

– Olen viimeiset kaksi kautta kasannut FC Jazzin edustusjoukkueen, joten tunnen pelaajat hyvin. Tiedän mihin olen menossa. Koin, että tehtävä on otettava vastaan, kun sitä minulle tarjottiin, Joensuu sanoo.

FC Jazzin edustusjoukkue pelaa seuraavan harjoitusottelunsa 18. tammikuuta JJK:ta vastaan. FC Jazzilla ontällä hetkellä koossa 11 pelaajasopimusta.

– Ykkösestä tulee todella kova, joten fyysisesti meidän joukkueemme on oltava erittäin vahva. Lisäksi ilmapiiriin pitää panostaa, Joensuu kuvailee tulevan kauden haasteita.

Lue seuraavaksi