1. yle.fi
  2. Uutiset

OPS tähyää takaisin Ykköseen

Oulun Palloseuran maalivahdit Juhani Koponen ja Juho Keskinen jatkavat seurassa myös ensi kaudella. Miehet haluavat nostaa joukkueen takaisin Ykköseen.

urheilu

Viime kaudella Oulun Palloseuran parhaimmistoon kuuluneet maalivahdit Juhani Koponen ja Juho Keskinen jatkavat seurassa myös ensi kaudella.

– On tärkeää, että joukkueen kapteeni Juhani Koponen antoi luottamuksensa seuralle. Hän jatkaa täällä sillä asenteella, että taistelemme heti noususta takaisin Ykköseen. Myös Keskinen oli hyvä viime kaudella. Meillä on nyt kaksi tasavahvaa maalivahtia ja uskallan sanoa, että he ovat Kakkosen parhaat maalivahdit kaikki lohkot huomioiden, OPS:n manageri Miika Juntunen kertoo.

Koposelle tuleva kausi on jo neljäs peräkkäinen OPS-nutussa.

– Tässä tulee nyt Kakkosen kausi väliin, mutta tavoitteeni ovat edelleen paljon suuremmat kuin mies itse. Ei olisi järkevää lähteä pelaamaan ollenkaan, ellei tavoitteena olisi voittaa koko sarja, nousta takaisin Ykköseen ja päästä taas eteenpäin uralla, Koponen asettelee.

Myös Keskinen haluaa olla nostamassa Palloseuraa takaisin Ykköseen.

– Se on yksi ja ainoa tavoite. Tykkäsin jo viime kaudella todella paljon OPS-hallissa treenaamisesta ja se on yksi iso tekijä, miksi haluan jatkaa täällä, Keskinen sanoo.

OPS-paidassa uriensa ensimmäiset Ykkösen ottelut pelanneet oululaisnuoret Joni Lämsä, Yannick Venadiambu, Joonas Pekkala ja Eelis Koskinen jatkavat niin ikään Oulun Palloseurassa.

OPS neuvottelee parhaillaan ensi kauden päävalmentajasta sekä viimevuotisen pelaajarungon kanssa.

Lue seuraavaksi