Kaksi mielenosoittajaa loukkaantui ampumavälikohtauksessa Bangkokissa

Yön aikana myös entisen pääministeri Abhisit Vejjajivan talo joutui hyökkäyksen kohteeksi, kun joku heitti pienen räjähteen talon piha-alueelle. Välikohtauksista huolimatta tilanne Bangkokissa on rauhallinen.

Ulkomaat

Bangkokissa ainakin kaksi hallituksen vastaista mielenosoittajaa on haavoittunut aikaisin keskiviikko-aamuna sattuneessa ampumavälikohtauksessa.

Kaupungin hälytyspalvelun mukaan yhtä miestä ammuttiin nilkkaan ja yhtä naista käsivarteen mielenosoittajien valtaamalla kadulla Bangkokin keskustassa.

Ammuskelun nähneen paikallisen miehen mukaan joku ampui noin 30 laukausta tuntemattomasta paikasta kohti mielenosoittajien barrikaadia noin kahden tunnin aikana. Silminnäkijän mukaan tapahtuma-aikaan alueella oli vain vähän mielenosoittajia.

Yön aikana myös entisen pääministeri Abhisit Vejjajivan talo joutui hyökkäyksen kohteeksi, kun joku heitti pienen räjähteen talon piha-alueelle. Poliisin mukaan räjähdys rikkoi talon ikkunoita ja vahingoitti kattoa. Vejjajiva ei ollut paikalla iskun tapahtuma-aikaan.

Välikohtauksista huolimatta tilanne Bangkokissa on rauhallinen.

Lähteet: AP