Epe's lopettaa myymälänsä, muistot elävät – audio

Pitkin viikkoa on muisteltu ensimmäisiä levyostoksia ja sitä, miten suosikkilevyjen ilmestymistä odotettiin Epe'sin rappusilla.

kulttuuri
Mies esittelee Sex Pistolsin keikkamainosta Epesin myymälässä
Epe'sin varastoista löytyi myös käsintehty Sex Pistolsin keikkajuliste. Levymyyjä Jukka "Jaska" Hynninen muistaa monet Epe'sin tarinat. Kuuntele Leena Peltokankaan juttu kuvan linkistä.

Tieto legendaarisen Epe'sin levykaupan lopettamisesta Tampereen Kyttälänkadun kivijalkamyymälässä on saanut musiikin ystävät haikeiksi. Epe's myi sellaista musiikkia, mitä muualta ei saanut ja levyt toimitettiin postimyynnin kautta ympäri Suomen.

Erään aikakauden päättymisestä voidaan kai puhua, kun levymyynti on siirtynyt yhä enemmän digimuotoon ja nettiin. Epe'sin ensimmäinen myymälä avattiin Kuninkaankadulle 25.9.1972.

Kuuntele yllä olevasta linkistä muistoja Epe'sistä: äänessä Epe'sin perustaja Kari "Epe" Helenius ja levymyyjä Jukka "Jaska" Hynninen sekä asiakkaat Rauno Korpi, Juha "Kuide" Kuitu ja Asko Alanen. Leena Peltokangas kävi tapaamassa asiakkaita ja Epe'sin henkilökuntaa lopetusuutisen jälkeen.