Hyppää sisältöön

Eliittikisoille uusi pääsponsori

Yleisurheilun Eliittikisat ja kainuulainen energiayhtiö Loiste ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä. Loisteesta tulee pohjoismaiden suurimman yleisurheilun sarjakilpailun nimikkokumppani.

Kuva: EPA

Kajaanin ja Sotkamon omistamasta energiayhtiö Loisteesta tulee yleisurheilun voimallinen tukija. Suomen Urheiluliitto (SUL) ja energiayhtiö Loiste ovat sopineet yhteistyöstä kauden 2014 Eliittikisoissa.

– Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua valtakunnallisella tasolla. Haluamme olla mukana luomassa elämyksiä kaikille suomalaisille, sanoo liiketoimintajohtaja Katarina Ylikorkala Loiste sähkönmyynnistä.

Loiste tulee näkymään kaikissa viidessä Eliittikisasarjan osakilpailussa. Kumppanuus myös nostaa Eliittikisoissa palkittivien urheilijoiden määrää tuntuvasti.

– SUL on kehittänyt pitkäjänteisesti Eliittikisoja niin brändinä kuin tapahtumana. Uusi palkintorahamalli tuo myös lisää toimintaedellytyksiä suomalaisille yleisurheilijoille, kertoo SUL:n vt. toimitusjohtaja Harri Aalto.

Eliittikisat käynnistyvät 15. kesäkuuta Lahdesta.

Kajaanin kaupunki ja Sotkamon kunta ostivat viime vuonna energiayhtiö E.ONin Suomen toiminnot. Vuoden alussa yhtiön nimeksi tuli Loiste. Yhtiöllä on Suomessa 200 000 asiakasta.

Uutista on muokattu ja otsikkoa täsmennetty 22.1.2014 klo 13.48.