1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Osallistu

Tältä näyttävät Ylen lukijoiden talvivaatteet – "oma tyyli pakkasellakin"

Ylen aamu-tv pyysi lukijoilta kuvia talvivaatteista. Stylistit Teri Niitti ja Pauliina Lindsberg arvioivat suomalaista talvipukeutumista aamu-tv:ssa torstaina. Tällaisia talvivaatekuvia suomalaiset julkaisivat sosiaalisessa mediassa.

Tällaisia kuvia talvivaatteista suomalaiset jakoivat Instagramissa. Kuva: Statigram

Ylen aamu-tv pyysi suomalaisilta kuvia talvivaatetuksesta. Stylistit Teri Niitti ja Pauliina Lindsberg puhuivat talvipukeutumisesta aamu-tv:ssa torstaina.

Teri Niitin mukaan talvella on mahdollista pukeutua trendikkäästi, mutta se vaatii taitoa. Ihmisten pitäisi uskaltaa erottua joukosta.

- Suomalaiset kaupungeissa ovat hirveän vaikeita erottumaan. Ehkä maalla on enemmän peroonallisuutta. Luullaan, että kaupungeissa pitää sulautua massaan. Musta se on sääli, jos näin käy, koska siitä tulee hirveän tukholmalaista, arvioi Niitti.

Tällaisia talvivaatekuvia suomalaiset julkaisivat Ylen kehotuksesta Twitterissä ja Instagramissa aihetunnisteella #talvivaatteet

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.