Pitääkö lintuja ruokkia talvella?

Talvi ja pakkaset saavat monet virittämään lintulaudan tai muun ruokintapaikan pihalleen. Mitä mieltä sinä olet? Onko lintujen ja muidenkin eläinten talviruokinta kannatettava ajatus? Vai ärsyttääkö naapurin lintulauta sinua? Ruokitko itse lintuja ja muita eläimiä talvella? Tule mukaan tekemään maan suurinta radiokeskustelua!

Kotimaa
Lintuja talipallojen kimpussa
Sakari Lehtinen

Eläinystäviä halutaan auttaa selviämään pakkasten yli seuraavaan kevääseen. Monen mielestä eläinten talvipuuhien seuraaminen on myös hyvää ajanvietettä. Osa ihmisistä pitää kuitenkin ruokintapaikkoja luonnon normaaliin kiertokulkuun puuttumisena. Toisia taas ärsyttävät ruokintapaikkojen lähistöllä liikkuvat hiiret ja muut jyrsijät.

Lintujen ja muiden eläinten talviruokinnasta puhutaan Radio Suomessa Ajantasan Suorassa linjassa **maanantaina 10.2.2014 klo 10.03. Kuuntelijoiden kanssa keskustelemassa on Birdlife Suomen toiminnanjohtaja Aki Arkiomaa.** Ohjelman juontaa Aki Laine.

Mitä mieltä sinä olet? Onko lintujen ja muidenkin eläinten talviruokinta kannatettava ajatus? Vai ärsyttääkö naapurin lintulauta sinua? Ruokitko itse lintuja ja muita eläimiä talvella?

Maanantaina voi ottaa osaa suoraan keskusteluun soittamalla numeroon 0203 17600, lähettämällä tekstiviestin numeroon 16149 tunnuksella RS (välilyönti) AJANTASA tai lähettämällä sähköpostia: ajantasa@yle.fi.

Ajantasan Suora linja aloittaa viikon puhuttamalla kuuntelijoita mielipiteitä ja tunteita herättävistä kysymyksistä.