1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Särkänniemi nöyrtyi palautteen edessä - alle 3-vuotiaat ilmaiseksi kaikkiin kohteisiin

Viime kesänä Särkäniemen tulos heikkeni ja asiakaspalaute oli kiukkuista. Tänä kesänä alueelle pääsee ilmaiseksi sisään. Särkänniemen päivälippujen hinnat säilyvät ennallaan ja yksittäislippujakin myydään taas.

Kotimaan uutiset
Seikkailurata ja Näsinneula.
Seikkalurata Särkänniemen huvipuistossa.Petri Aaltonen / Yle

Ensi kesänä Särkänniemeen on ilmainen sisäänpääsy ja kaikki alle 3-vuotiaat pääsevät maksutta laitteisiin ja kohteisiin. Hinnat eivät nouse ja yksittäiset liput tulevat takaisin. Esimerkiksi pääsylippu Särkänniemen Koiramäelle maksaa 15 €. Ennakkoon ostamalla lipun saa edullisemmin.

– Elämys- ja Ipana-avaimella pääsee kaikkiin kohteisiin. Myös muita vaihtoehtoja lipputuotteisiin on lisätty. Elämysavaimen hinta on edelleen 37 € ja ennakkoon 35 €. Lasten lippu maksaa 31 €, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

Elämysavaimella saa laiterannekkeen lisäksi sisäänpääsyn muihinkin Särkänniemen kohteisiin: Koiramäkeen, Angry Birds Landiin, Delfinaarioon, Planetaarioon, Akvaarioon ja Näsinneulaan.

Viime kesän asiakastoiveista ensimmäinen oli ehdottomasti ilmainen sisäänpääsy. Toiseksi tuli selkeä viesti, että erilliset kohde- ja laiteliput halutaan takaisin.

Miikka Seppälä

Yksittäiset liput tulivat takaisin

Särkänniemi tuo myös yksittäiset liput takaisin. Liput Särkänniemen elämyksiin maksavat 5–15 euroa. Osa lipuista on edullisempia ennakkoon ostettaessa. Yksittäiset laiteliput maksavat laitteesta riippuen 5–10 euroa.

– Viime kesän asiakastoiveista ensimmäinen oli ehdottomasti ilmainen sisäänpääsy. Toiseksi tuli selkeä viesti, että erilliset kohde- ja laiteliput halutaan takaisin. Päätimme siis toteuttaa nämä toiveet. Tämän lisäksi toimme myös ilmaisuuden alle kolmevuotiaille kaikkiin elämyksiin ja laitteisiin, Seppälä jatkaa.

Kausikortit tulevat myyntiin torstaina ja ennakkohintaan ne voi lunastaa 17.5. saakka. Myös kausikorttien hinnat säilyvät kesän 2013 tasolla. Kesän uusi tuote perheille on Koiramäki-kausikortti.