Liiga-Riennon pelastusottelu myy hyvin – kaikki apu tarvitaan

Ensi lauantaina Joensuu Areenalla pelaatavaan otteluun on myyty jo yli 800 lippua. Joensuulaisjoukkueen kakkosvalmentaja Kari Rissasen mukaan tähänastiset velvoitteet on lähes hoidettu. Rissanen kertoo, että tukea tarvitaan siksi, että seuran ei tarvitsisi tehdä tappiota loppukaudella. Nollatulos mahdollistaisi liigapelien jatkumisen ensi kaudellakin. Kakkosvalmentaja toivoo mahdollisimman suurta yleisöä Joensuu Areenaan.

Joensuun riento
Riennon pelaaja Joni Savimäki ja valmentaja Jani Säisä studiossa
Esa Pietarinen / Yle

Lentopallon miesten mestaruusliigassa pelaavan Liiga-Riennon pelastusottelun liput käyvät kaupaksi Joensuussa.

Ensi lauantaina Joensuu Areenalla pelattavaan otteluun on myyty jo yli 800 lippua. Tavoitteena on jopa uusi liigan yleisöennätys runkosarjassa. Liiga-Riento on haastanut maakunnan lentopalloväen ja paikalliset yritykset avukseen seuran pelastustöihin.

Joukkueen kakkosvalmentaja Kari Rissasen mukaan tähänastiset velvoitteet on lähes hoidettu. Rissanen kertoo, että tukea tarvitaan siksi, että seuran ei tarvitsisi tehdä tappiota loppukaudella.

- Nollatulos mahdollistaisi liigapelien jatkumisen ensi kaudellakin, sanoo Rissanen.

Hän toivoo Joensuu Areenaan mahdollisimman suurta yleisöä lauantaiksi.

Liiga-Riento kohtaa lauantain 22. helmikuuta ottelussa VaLePan.

Miesten vuonna 2002 käynnistyneen liigahistorian ennätysyleisö runkosarjassa on Kuopiosta lokakuun sarja-avauksesta 2006 Pielaveden Sammon ja Santasportin kerättyä 1520 katsojaa.