Nousiainen ja Malvalehto Salpausselälle

Kouvolan Hiihtoseuran Ville Nousiainen ja Mona-Liisa Malvalehto on valittu tulevan viikonlopun Salpausselän kisoihin. Malvalehto lähtee myös Drammenin maailmancupiin.

Salpausselän kisat
Ville Nousiainen asettaa hiihtolaseja silmilleen
YLE Anna Huittinen

Kouvolan Hiihtoseuran Ville Nousiainen hiihtää vapaan sprintin sekä vapaan 15 kilometrin kisan tulevana viikonloppuna Lahdessa Salpausselän kisoissa.

Mona-Liisa Malvalehto hiihtää vapaan sprintin. Hän osallistuu myös Norjan Drammenissa reilun viikon kuluttua hiihdettävään maailmancupiin. Malvalehto hiihtää siellä perinteisen sprintin.

Salpausselän kisoissa lauantaina hiihdetään vapaan sprinttikisat ja sunnuntaina vapaan normaalimatkat.

Lahdessa naisten vapaan sprintille osallistuvat Malvalehdon lisäksi Kerttu Niskanen, Mari Laukkanen, Anne Kyllönen ja Riikka Sarasoja-Lilja. Miesten sprintissä hiihtävät Nousiaisen lisäksi Anssi Pentsinen, Juho Mikkonen, Martti Jylhä ja Matias Strandvall.

Sunnuntaina miesten 15 kilometrin matkalle lähtevät Nousiaisen lisäksi Lari Lehtonen, Matti Heikkinen ja Iivo Niskanen. Naisten kympille lähtevät Riitta-Liisa Roponen, Anne Kyllönen, Aino-Kaisa Saarinen, Kerttu Niskanen ja Krista Lähteenmäki.

Norjassa Drammenin maailmancup hiihdetään Salpausselän jälkeen. Malvalehdon lisäksi sprintissä hiihtävät Lähteenmäki, Niskanen, Kyllönen ja Saarinen. Miehistä mukaan on valittu Martti Jylhä, Ari Luusua ja Toni Ketelä.

Joukkue täydentyy Salpausselän jälkeen.