Cheek, Jenni, Kaija Koo ja Popeda Riihimäki Rockin vetonauloina – lauantain ykkösnimeä haetaan yhä

Riihimäki Rock järjestetään ensi kesänä 7. kerran. Tehtaankadun messupuistoissa tehtiin viim e kesänä yleisöennätys ja uutta haetaan ensi kesänä. Artisteina ovat tutut nimet, kuten Cheek, Popeda, Jenni Vartiainen, JVG ja Kaija Koo. Lauantain ykköstähteä haetaan vielä.

kulttuuri
Kaija Koo laulaa cowboyhattu päässä
Ratsastusta harrastava Kaija Koo toi lännenteeman myös lauteille.Suvi Rajala / Yle

Riihimäki Rock keräsi viime kesänä kahden päivän aikana yhteensä 12 000 maksanutta kuulijaa.

Kasvua haetaan myös kesällä 2014 .

– Alueellista kasvua on enää vaikea tehdä tehdä, niinpä tällä kertaa panostetaan enemmän valtakunnalliseen markkinointiin. Riihimäelle väki tulee juhlimaan 70-100 säteeltä. kertoo promoottori Kalle Keskinen Loud’n live Festivalsista.

Rokkijuhlat kilpailevat nykyisin tiukasti yleisöstä. Samaan aikaan Riihimäki Rockin kanssa järjestetään Tuski-festivaali Helsingissä, Provinssirock Seinäjoella ja Puistoblues Järvenpäässä.

Riihimäellä rokkaavat perjantaina 27. kesäkuuta Cheek, Popeda, ja Jenni Vartiainen. Lauantain vetonauloja ovat Kaija Koo, Klamydia ja JVG. Lauantai-illan ykköstähti on vielä hakusessa.

Muita jo varmistettuja esiintyjiä ovat rap-artisti Mikael Gabriel ja psykedeelisen rockin edustaja Death Hawks. Esiintyjiä on tulossa vielä 4-5 lisää. Maaliskuussa kerromme loput.

Riihimäki Rockilla on Keskisen mukaan hyvä kaiku yleisön korvissa. Joulun alla myytiin ensi kesän festivaaleille jo yli 500 lippua, vaikka Cheek oli ainoa tähti, joka oli varmistettu.

Lound ’n Live järjestää kesällä myös Hämeenlinnan Wanajafestivaalit 18. -19.7. Esiintyjänimiä ei ole vielä paljastettu. Festivaalin yhteydessä järjestetään erikseen Vesa-Matti Loirin puistokonsertti.