Kaarina Gould jättää Uuden sirkuksen keskuksen toiminnanjohtajuuden

Uuden sirkuksen keskusta vuoden ajan johtanut Kaarina Gould siirtyy Cirkosta Live Nation Finlandiin kehitysjohtajaksi. Gould aikoo kuitenkin jatkaa aktiivista toimintaa nykysirkuksen parissa Cirkon hallituksen puheenjohtajana. Nykysirkuksen tulevaisuudennäkymät Suomessa ovat Gouldin mukaan erittäin hyvät.

kulttuuri
Kaarina Gould
Kaarina GouldLauri Eriksson

Helsinginssä sijaitseva Cirko - Uuden sirkuksen keskus ry on käynnistänyt uuden toiminnanjohtajan haun. Uuden sirkuksen keskusta keväästä 2013 johtanut Kaarina Gould siirtyy Cirkosta Live Nation Finlandin markkinoinnin ja myynnin kehitysjohtajaksi. Gould jatkaa kuitenkin nykysirkuksen parissa Cirkon hallituksen puheenjohtajana.

- Sain mahdollisuuden siirtyä isompia kehitysasioita vetämään ja uutta oppimaan, Gould kommentoi uransa uutta käännettä.

Kaarina Gould kertoo tehneensä vuoden ajan paljon työtä nykysirkuksen rahoituksen hyväksi. Alan tulevaisuus näyttääkin Gouldin mukaan toiveikkaalta.

- Vuosi Cirkossa on ollut innostava. Cirkon rahoitusta ei ole leikattu eikä leikkauksia ole näköpiirissäkään. Tämän eteen on tehty paljon töitä, Gould sanoo.

- Sirkus on yhä marginaalinen taiteenala, mutta nykysirkuksen noste meillä ja maailmalla on huimaa. Se kasvaa harrastusalana erittäin voimakkaasti ja myös yleisömäärät ovat kasvussa, Gould iloitsee.