Tulkkilan koulun liikuntahallisuunnitelma supistumassa

Kokemäki on karsimassa Tulkkilan koulun peruskorjauksen suunnitelmaa, jotta budjetti ei ylittyisi. Korjauksen hinnaksi on joka tapauksessa tulossa 7,6 miljoonaa euroa.

Kokemäki

Kokemäen kaupunki on karsimassa Tulkkilan koulun liikuntahallisuunnitelmaa. Hallin varustusta supistetaan siitä, mitä oli suunniteltu. Peruskorjauksen määräraha olisi 7,6 miljoonaa euroa.

– Hallin varustusta supistetaan, jotta pysymme varmasti budjetissa. On mahdollista, että ilman supistamista budjetti ylittyisi, kaupunginjohtaja Markus Ojakoski sanoo.

Yhdistetäänkö kouluja?

Tulkkilan koulun peruskorjauksesta päätetään nyt niin, että kunnostus ei vielä koskisi punaista koulurakennusta. Se korjataan, jos Kokemäellä muutetaan kouluverkkoa ja Peipohjan koulu päätetään yhdistää Tulkkilaan.

– Tästä tehdään päätökset erikseen, Ojakoski sanoo.

Kokemäen kaupunginhallituksen piti käsitellä Tulkkilan koulun remonttia jo viime kokouksessa, mutta asia jätettiin vielä pöydälle. Nyt asiaa käsitellään maanantaina, ja valtuusto tekee päätöksen samana iltana.

Tulkkilan kouluremontin aloittamisella on kiire, koska valtionrahoituksen edellytyksenä on töiden aloittaminen vuonna 2014.