Polarin aktiivisuusranneke on vuoden liikuntatuote

Oulun seudun liikuntatuotteita kehittäviä yrityksiä on palkittu Vuoden Liikuntatuote- kilpailussa. Kempeleläisen Polar Electron aktiivisuusranneke on valittu vuoden 2013 liikuntatuotteeksi.

Polar Electro
Polar Electron markkinointipäällikkö Katja Mälkki ja Vuoden liikuntatuote -palkinto.
Lehtikuva Antti Aimo-Koivisto

Vuoden kotimaiseksi liikuntatuotteeksi on valittu kempeleläisen Polar Electron aktiivisuusranneke Polar Loop. Palvelut ja konseptit -sarjan voittaja on oululaisen Laturi Corporationin Energiatesti, joka sai myös Suomen messusäätiön 3000 euron rahapalkinnon.

Polarin aktiivisuusranneke mittaa kaiken fyysisen aktiivisuuden päivän mittaan ja tavoitteena on motivoida käyttäjää liikkumaan enemmän. Laturi Corporationin kuntotesti mittaa muun muassa stressiä, vireyttä ja aerobista kuntoa. Testin lopputulos kertoo, kuinka paljon henkilöllä on energiaa työhön ja vapaa-aikaan.

- Voittajat seuloutuivat 44:n kisaan ilmoitetun tuotteen ja palvelun joukosta. Kilpailu oli historian tasaväkisin. Tänä vuonna silmiin pistävää oli runsas mobiiliratkaisujen määrä, kertoo kilpailun pääsihteeri Ari Puro-Aho.

Tuomaristo arvioi tuotteiden uutuusarvoa, markkinapotentiaalia, laatua ja käytettävyyttä. Lisäksi tuomaristo on arvostanut tuotteita, jotka ovat motivoivat käyttäjiä liikkumaan hauskasti ja monipuolisesti.

Vuoden Liikuntatuote -kilpailua organisoi Testing Lab Finland. Palkinnot jaettiin perjantaina GoExpo-messujen yhteydessä.