Lukko haluaa pitää Pojan Satakunnassa

Valmentaja Juha Vuoren mukaan voitot ovat antaneet Rauman Lukolle pudotuspeleissä tarvittavaa itseluottamusta. Blues on raumalaisille kova vastus.

Rauman Lukko (Jääkiekon Miesten Liiga)
risto dufva lukko
Tomi Hänninen

Rauman Lukko laittaa nyt kaiken peliin, jotta Poika saadaan pidettyä Satakunnassa. Valmentaja Juha Vuori sanoo, että Lukolta tarvitaan samanlaista flowta kuin Ässilllä viime keväänä. Tämän vuoden voitot ovat Vuoren mukaan antaneet pelaajille tarvittavaa itseluottamusta.

– Kauden alku oli haastellinen, mutta olemme onnistuneet koko ajan parantamaan peliä. Onnistumisten kautta on saatu itseluottamusta ja päästy hyvään tekemisen meininkiin, sanoo valmentaja Juha Vuori.

Tästä tulee hyvä vääntö

Valmentaja Juha Vuori

Blues on laadukas vastustaja

Ensi viikolla alkavissa puolivälierissä Lukko saa vastaansa Espoon Bluesin.

– Blues on hyvin fyysinen joukkue, jolla on osaamista ja kokemusta pudotuspeleistä. Se on kova vastus.

– Lukolla on hyvä pohja lähteä pudotuspeleihin. Itseluottamus on nyt kohdillaan ja olemme menestyneet kotijoukkueena. Niin tosin on vastustajakin eli tästä tulee hyvä vääntö.

Tunnetta ja keskittymistä

Lukon sairastupalaiset ovat valmentaja Vuoren mukaan tervehtymässä.

– Näyttää siltä, että kaikki loukkaantuneet pääsevät pelaamaan. Olemme kuitenkin tottuneet siihen, ettemme aina saa ideallalipakkaa jalkeille. Mutta sitten joku muu saa sen näyttämisen paikan.

Lukon kausi on muistuttanut Porin Ässien viime vuoden mestaruuteen johtanutta tietä. Kankean alun jälkeen, joukkue on lähtenytet liitoon.

– On tässä vähän samanlaisia piirteitä. Ässät sai lopussa mahtavan flown päälle. Sellaisen mekin tarvitsemme, jos mielimme päätyyn saakka.

– Tunnetta puserossa ja keskittymistä pelaamiseen. Kaikki peliin, jotta Poika pysyy Satakunnassa!