Ellen DeGeneres haluaa suomalaisen kielinaisen vieraakseen

Smoukahontas nousi kansainväliseksi YouTube-julkkikseksi videollaan, jossa hän puhuu siansaksaa eri maiden aksenteilla. Videosta tuli nopeasti YouTube-hitti. Viikon aikana sitä on katsottu yli kahdeksan miljoonaa kertaa.

viihde
Smoukahontas eli Sara Forsberg.
Smoukahontas eli Sara Forsberg kävi vierailulla YleX Aamussa 14. maaliskuuta.Yle

YouTube-sensaatio Sara-Marié Forsberg eli Smoukahontas on saanut yhteydenoton The Ellen Shown edustajilta Yhdysvalloista. Ilmeisesti talkshow-emäntä Ellen DeGeneres haluaa 19-vuotiaan Sara-Marién vieraaksi ohjelmaansa.

– He ovat ottaneet yhteyttä, mutta en saa sanoa enempää. Se on vahva ehkä. Toivotaan, katsotaan mitä tapahtuu ja silleen, Sara-Marié sanoi YleX:n haastattelussa tänä aamuna.

Hän kertoi saaneensa useita muitakin yhteydenottoja viihdebisneksen isoilta nimiltä.

– Eräältä suurelta levy-yhtiöltä on tullut jo työtarjous sekä muutamalta taholta showbusineksen ytimestä. Se on erittäin imartelevaa ja arvostan mahdollisuutta. Lähden hakemaan tästä pysyvämpää uraa. En ole kuitenkaan mikään huomionhakuinen pikkukakara, määrätietoinen neito sanoi.

Hänen urasuunnitelmiinsa sopisi mainosala, näytteleminen, musiikki tai jokin muu kiinnostava ala.

Smoukahontas nousi kansainväliseksi YouTube-julkkikseksi videollaan, jossa hän puhuu siansaksaa eri maiden aksenteilla. Videon tarkoitus oli esittää, miltä eri kielet kuulostavat ulkomaalaisten korvaan.

Videosta tuli nopeasti YouTube-hitti. Viikon aikana sitä on katsottu yli kahdeksan miljoonaa kertaa. Useat suuret ulkomaalaiset mediat ovat linkanneet videon omille sivustoilleen. Uusimmalla videollaan Smoukahontas laulaa 14 eri musiikkigenren tyylillä.

Lähteet: YleX