1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Jari Sarasvuo Pressiklubissa: "Minä olen taksvärkkini julkisuudelle tehnyt"

Talk show -ohjelmansa äkisti menettänyt Jari Sarasvuo aikoo jättää tv-esiintymiset perjantai-illan Pressiklubi-ohjelman jälkeen.

Kotimaan uutiset
Jari Sarasvuo.
Jari Sarasvuo.Yle

Jari Sarasvuo antaa ymmärtää perjantain Pressiklubi-ohjelmassa, että on saanut tv-maailmasta tarpeekseen.

Useamman viikon tauon jälkeen ruutuun palaava ohjelman juontaja Ruben Stiller kysyy vierailtaan, mitkä asiat nämä katsovat kuuluvan yksityisyyden piiriin.

– Tämän ohjelman jälkeen kaikki yhteydenotot. Minä olen taksvärkkini julkisuudelle tehnyt. Voi olla niin, että tämä on sinun comebackisi ja minun esirippuni, Sarasvuo vastasi.

Aivan ehdottomia lupauksia Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut Sarasvuo ei kuitenkaan halua tehdä.

– Ihminen ei tunne sydäntään, Sarasvuo lausui.

Saako julkkis näyttää tunteensa?

Sarasvuon on avoimesti kertonut pettymyksestään keskusteluohjelmansa lopettamispäätökseen ja saamaansa negatiiviseen palautteeseen. Sarasvuon avoimuus on saanut sekä kiitosta että kritiikkiä.

Perjantain Pressiklubissa puhutaan tunteiden näyttämisestä julkisuudessa: millaisia tunteita ei saa tai kannata näyttää? Studiossa Ruben Stillerin vieraana ovat Jari Sarasvuon lisäksi toimittajat Tuomas Enbuske ja Maria Pettersson.

Pressiklubi perjantaina TV1:ssä ja Areenassa klo 20.00.

Lue seuraavaksi