1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Ehdota hoivakotia muutoskohteeksi

Tule mukaan tekemään innostavaa ohjelmaa vanhustyöstä! A-studio etsii ympärivuorokautista hoivakotia tai -osastoa, joka kaipaa arkeensa uusia näkökulmia ja kehittämistä.

Kotimaan uutiset
Hoivakoti kuntoon A-studio
Yle Uutisgrafiikka / Juha Rissanen

Tuntuuko sinusta, että vanhusten hoivakodissa on aina kiire ja hoitajia on liian vähän? Toistuvatko asukkaiden päivät tylsinä ja samanlaisina? Haluaisitko, että sekä asukkaat että henkilökunta voisivat nykyistä paremmin?

Nyt on loistava tilaisuus muutokseen! A-studio etsii ohjelmasarjaansa aivan tavallista hoivakotia tai -osastoa, joka kaipaa toimintaansa uusia näkökulmia ja kehittämistä.

Tarjoamme käyttöön vanhustyön kehittämisen parhaat asiantuntijat. Geriatrian professori Jaakko Valvanne sekä työyhteisökouluttajat Anna Pylkkänen ja Taina Semi auttavat löytämään ratkaisuja arjen ongelmiin.

Valvanteen esittelyn löydät täältä, Pylkkäsen täältä ja Semin täältä.

Tule mukaan tekemään innostavaa ohjelmaa vanhustyöstä!

A-studio seuraa syksyn ajan hoivakodin uudistuvaa arkea. Kehittämistyö ei maksa hoivakodille mitään.

Ympärivuorokautisen hoivakodin tai -osaston esimiehenä, ammattilaisena, asukkaana tai asukkaan läheisenä voit ehdottaa omaa yksikköäsi. Kerro, miksi juuri kyseinen paikka sopisi ohjelmaan mukaan.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen a-studio@yle.fi.

Jätä ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella. Ehdotuksia otetaan vastaan 15.4. asti. Voit myös keskustella aiheesta Twitterissä tunnisteella #arvokasvanhuus.

Ehdotusten vastaanottaminen on päättynyt. Kiitos!

Lue seuraavaksi