1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Lappset palkittiin kansainvälisellä muotoilupalkinnolla

Lappilainen Lappset Group on palkittu kansainvälisesti arvostetulla muotoilualan palkinnolla. Leikkikenttävälineistä tunnetun Lappset groupin nuorille suunnittelema ja muotoilema Fono DJ-konsepti on voittanut arvostetun Red Dot Award 2014 -muotoilupalkinnon.

Kotimaan uutiset
Lappset Groupin suunnittelema DJ-pöytä
Lappset Group Oy

Hollantilais-suomalaisin voimin toteutettu tiskijukka-pöytä palkittiin poikkeuksellisen toiminnallisen, kestävän ja modernin muotoilun ansiosta. Sen avulla nuoret voivat soittaa omaa mielimusiikkiaan suoraan älypuhelimesta ja toimia itse tiskijukkina. Red Dot Award -kilpailuun jätettiin lähes 5000 ehdotusta yli 50:stä eri maasta.

Fono DJ-pöydän on suunnitellut hollantilais-suomalainen tiimi, jossa pääasiallisesta suunnittelusta vastasi Rob Tuitert Lappsetin Hollannin tytäryhtiöstä Yalp-Lappsetista. Hänen lisäkseen teemapuistodivisioonassa luovana suunnittelijana toimiva teollinen muotoilija Mikko Partanen on osallistunut suunnittelutyöhön.

Rob Tuitert on valmistunut diplomi-insinööriksi Delftin teknillisestä yliopistosta, ja Mikko Partanen taiteen kandidaatiksi Lapin yliopistosta.

Lue seuraavaksi