ViUn uusi puheenjohtaja luottaa ensi kesän pelilliseen menestykseen

Viinijärven Urheilijoiden uusi puheenjohtaja Jukka Rummukainen katsoo hyvillä mielin seuran juhlavuotta. Seura on tarjonnut 100 vuotta toimintaa ja tunnelmaa, kuten uusi slogan kuuluu. Pelilliselle menestykselle alkavalle kaudelle naisten superpesiksessä pohjaa luo talvella taisteltu halli-SM-pronssi.

urheilu
ViUn puheenjohtaja Jukka Rummukainen pesäpallokentällä
Esa Pietarinen / Yle

Viinijärven Urheilijat juhlivat tänä vuonna seuran 100 vuotista taivalta. Seuran päätuote on naisten superpesisjoukkue, mutta myös junioripuoli voi hyvin ja joukkueita löytyy ikäluokittain. Kenttäolotkin ovat kunnossa ja Viinijärven pallokenttä sai viime syksynä uuden hiekkatekonurmen.

- Meillä on puitteiden puolesta asiat hyvällä mallilla. Katsomoissa ja muissa voidaan tehdä vielä pieniä viilauksia, mutta kyllä meillä on pesäpalloilulle hyvät puitteet, kehuu Jukka Rummukainen.

Uusi puheenjohtaja luottaa ViUn pelilliseen menestykseen ensi kesän superissa.

Odotukset tulevalle kaudelle ovat paljon kovemmat, kuin mitä viime kesänä saavutettiin

Jukka Rummukainen

- Hallipelit antoivat uskoa varmasti pelaajille ja ennenkaikkea myös toimivalle seuraorganisaatiolle. Odotukset tulevalle kaudella ovat paljon kovemmat kuin mitä viime kaudella saavutettiin.

- Ihan ei joukkeen kanssa ole lukkoon lyöty tavoitetta, mutta kyllä tällä joukkuella tavoitellaan kuuden sakkiin runkosarjassa.

- Toivotaan, että saamme tänä vuonna ehjän kauden tällä pelaajarungolla, eikä viime kaudella vastoinkäymisten takia tapahtunut notkahdus uusiudu, sanoo Rummukainen.

Viime kaudella Viinijärvi joutui karsimaan sarjapaikastaan ja pitkät matkat Turkuun ja Seinäjoelle rasittivat taloutta.

- Seuran talous on kohtalaisen tiukka. Yhtenä tämän toiminta vuoden teemana on talouden kuntoon saattaminen ja parantaminen. Viime tilikausi tuotti pienen plussan.

- Lähdetään sitä jatkamaan, että saadaan katettua muutaman viime vuoden alijäämät. Kovasti tehdään töitä ja ollaan tarkkoina, pistetään laihialaisuutta peliin, lupaa Rummukainen.

Liitto-Lehdistö ottelu 18.6.14 Viinijärvellä

Juhlavuosi tuo Viinijärven kentälle myös arvo-ottelun. Maan parhaat naispesäpalloilijat kokoontuvat 18.6. Liitto-Lehdistö otteluun.

- Meille tämä arvo-ottelu myönnettiin jo viime vuonna ja meillä on markkinointi käynnissä. Olemme asettaneet siihen yleisötavoitteen, joka on huomattavasti enemmän kuin tavallisessa sarjapelissä.

- Yleisön pitää muistaa, että siellä nähdään naispesäpalloilun huiput. Luvassa on taidokkaita suorituksia ja yrittämistä, sillä parhaalle pelaajalle tulee Itä-Länsi paikka, muistuttelee Jukka Rummukainen.