Wovo jatkaa entisillä valmentajilla

Rovaniemeläinen lentopallon mestaruusliigajoukkue jatkaa entisillä valmentajilla. Päävalmentajana jatkaa Teemu Mäkikyrö, ja fysiikkavalmennuksesta huolehtii edellisen kauden tapaan Saija Määttä. Mäkikyrön sopimus on kaksivuotinen. Määtän sopimus kattaa seuraavan kauden.

urheilu
Wovon valmentajat seuraavat Fanni Sankarin kyykkyharjoittelua.
Fysikkavalmentaja Saija Määttä ohjaa ja päävalmentaja Teemu Mäkikyrö valvoo, kun Fanni Sankari tekee kyykkyharjoituksia painoilla.WoVo

Woman Volleyn mestaruusliigajoukkueen valmentajasopimukset ovat pitkälti valmiita. Päävalmentajana jatkaa Teemu Mäkikyrö, ja fysiikkavalmennuksesta huolehtii edellisen kauden tapaan Saija Määttä. Mäkikyrön sopimus on kaksivuotinen. Määtän sopimus kattaa seuraavan kauden.

Mäkikyrön mukaan treenikauden keskeisin tavoite on nopeuttaa hyökkäystempoa tulevalle liigakaudelle.

- Tottakai joka osa-alueella on parannettavaa, ja fysiikassakin Saijalla on työtä tehtävänä. Mutta kun torjuntatilastossa oltiin viime kaudella toisena, ja syöttö- ja vastaanottopelikin toimivat kohtuullisesti, nousee hyökkäyspelin kehittäminen painopisteeksi.

Joukkue aloitti uuden treenikauden keskiviikkona, vaikka edellisen kauden lumetkin ovat vielä maassa. Lyhyen tauon jälkeen aloitetaan koko pelaajakaartin osalta Määtän ohjauksessa fysiikkaharjoittelu.

- Muutama pelaaja tekee lajipuolella perustekniikkaharjoituksia myös huhtikuun puolella. Muutoin lajiharjoittelu alkaa toukokuussa, totesi Mäkikyrö.

Valmentajasopimusten kanssa samaan aikaan varmistetui myös joukkueen kuudes pelaajasopimus, kun viime kauden joukkueessa liberona mukana ollut Fanni Sankari allekirjoitti sopimuksen.