Juuri nyt: Syökö netti kaupan työpaikat ja kivijalkaliikkeet? Kysy kaupan murroksesta

Mikä sinua huolettaa ja mietityttää kaupan alan tilanteessa? Mistä löytyvät alan uudet työpaikat? Kysy suoraan kaupan alan asiantuntijoilta tänään klo 14.30–16.00. Kaupan murroksesta ovat vastaamassa Juhani Pekkala Kaupan liitosta, Ilkka Alarotu S-ryhmästä sekä verkkokauppatutkija Arhi Kivilahti.

talous
Kaupan murroksesta keskustelemassa valikoimajohtaja Ilkka Alarotu  S-ryhmästä, toimitusjohtaja Juhani Pekkala Kaupan liitosta sekä verkkokauppatutkija, konsultti Arhi Kivilahti Solitasta.
Kaupan murroksesta keskustelemassa valikoimajohtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä, toimitusjohtaja Juhani Pekkala Kaupan liitosta sekä verkkokauppatutkija, konsultti Arhi Kivilahti Solitasta.

Eilen keskiviikkona norjalaisen urheiluvälineketjun rantautuminen Suomeen sai aikaan yleisöryntäyksen Vantaalla. Samaan aikaan perinteisiä Anttilan kauppoja ollaan sulkemassa eri puolella Suomea ja myyjien työttömyys on kasvussa. Kotimaisten kauppojen vaikeasta tilanteesta on syytetty nettikaupan yleistymistä.

Mikä sinua huolettaa ja mietityttää kaupan alan tilanteessa? Kuka hyötyy ja kuka kärsii? Minkälaisia palveluita ja tuotteita suomalaisten kauppojen pitäisi tarjota, jotta asiakkaita riittäisi?

Asiantuntijat vastaavat yleisökysymyksiin alla juuri nyt klo 16 asti. Jätä oma kysymyksesi oikealle palstalle, nostamme selkeimmät ja mahdollisimman monia koskettavat kysymykset asiantuntijoiden keskusteluun, jota voi seurata vasemmalla palstalla.

Varmimmin saat oman kysymyksesi nousemaan keskusteluun, jos se on selkeä ja lyhyt sekä uusi. Kannattaa siis seurata, mitä muut ovat jo kysyneet.

Keskustelun asiantuntijat:

  • Juhani Pekkala, toimitusjohtaja, Kaupan liitto
  • Ilkka Alarotu, valikoimajohtaja, S-ryhmä
  • Arhi Kivilahti, verkkokauppatutkija, konsultti, Solita

Keskustelun toimittavat Johan Jaakkola ja Terhi Upola.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.