1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. politiikka

Jyrki Katainen tänään Vaasassa talousneuvoston kanssa

Viikonloppuna vetäytymisestään kertonut pääministeri Jyrki Katainen vierailee tänään johtamansa talousneuvoston kanssa Vaasassa. Kokous ei ole avoin, mutta Katainen on median tavattavissa iltapäivällä.

Pääministeri Jyrki Katainen Ylen Pääministerin haastattelutunnilla Kesärannassa Helsingissä 6. huhtikuuta 2014. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Talousneuvosto pitää pääministeri Jyrki Kataisen johdolla energia- ja aluetalouden kysymyksiin paneutuvan teemakokouksen Vaasassa tänään. Kokous pidetään Wärtsilä Finlandin tiloissa. Lisäksi neuvosto tutustuu Vaasanseudun energia-alan yrityksiin.

Pääministeri Jyrki Kataisen johtama talousneuvosto on hallituksen, keskeisten etujärjestöjen ja Suomen Pankin yhteinen elin. Tämänpäiväisessä kokouksessa energiakysymyksistä alustavat muun muassa Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila sekä kansainvälisen energiajärjestön pääekonomisti Fatih Birol.

Kokouksen ohjelma ei ole avoin, vaan talousneuvostossa käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia. Katainen on median tavattavissa iltapäivällä.