Hyppää sisältöön

Hiton kovaa seksiä luvassa naisille

Rytmibluesia soittava Hitto halusi tehdä äijäasenteella musiikkia äijille. Homma meni täydellisesti pieleen, sillä musiikista innostuivatkin naiset. Hiton esikoislevyltä löytyy muun muassa sellaisia kappaleita kuin Puuma, Lanteet ja Tumputan.

Hitto julkaisee esikoisalbuminsa Kovaa seksiä ensi viikolla. Kuva: Juha Metso

Kotkalainen rytmibluesia soittava Hitto julkaisee esikoisalbuminsa Kovaa seksiä ensi viikolla. Albumin nimen lisäksi levyltä löytyy vähintäänkin mielenkiintoisia kappaleita. Tällaisia ovat ainakin Puuma, Lanteet ja Tumputan.

– Seksi on olennainen osa naisen ja miehen välistä jännitettä. Se jännite on se meidän juttu. Siihen kuuluu myös arkoja asioita, kuittaa Hiton laulaja, huuliharpisti ja kitaristi Matti Tieaho.

Oikeastaan bändi julistaa suurempaa sanomaa. Ajatuksena oli ensin tehdä musiikkia äijäasenteellla ja äijille. Kävikin päinvastoin.

– Lähdimme heti ensimmäisellä keikalla hauskuuttamaan kavereita tekemällä puolituhmia juttuja. Keikoilla kävi niin, että hauskinta siellä oli naisilla, Tieaho kertoo.

Tavoitteeksi tulikin naisen miellyttäminen ja naisen saaminen nauramaan.

Lähdimme heti ensimmäisellä keikalla hauskuuttamaan kavereita tekemällä puolituhmia juttuja. Keikoilla kävi niin, että hauskinta siellä oli naisilla.

Matti Tieaho

– Maailma on tyly paikka naisille. Pitää olla hyvä työmies, hyvä äiti, kaunis ja ikuisesti nuori. Paineet vetävät naiset helposti totiseksi. Hiton tehtävä on saada nainen nauramaan.

Hitossa on neljä jäsentä. Tieahon lisäksi siihen kuuluvat basisti Mikko Bly, kitaristi Mikko Ahola ja rumpali Markku Jämsen. Tieahon mukaan Kovaa seksiä kannattaa kuunnella oikeassa mielentilassa.

– Jos pystyisi kuuntelee sitä niin, että nämä kaverit ovat yrittäneet tehdä tätä hommaa ihan tosissaan toiseen suuntaan. Siinä ei ole onnistuttu vaan täydellisesti epäonnistuttu. Silti se jotenkin kummallisella tavalla toimii.

.
.